Fadderperioden 2018

Merk: med nye regler for personvern får vi ikke lenger tilgang kontaktinformasjon til nye studenter. Hvis du er ny matematikk eller fysikkstudent til høsten hadde vi satt pris på om du kunne fylt ut dette skjemaet. – Vi sletter kontaktinformasjonen etter fadderperioden.

Påmeldingsskjema

 

Hei, og velkommen som ny student hos oss! Som ny student er det mye å ta fatt i, blant annet informasjon om timeplaner, arrangementer, bøker og mer. Sammen med dette arrangeres det noe som kalles fadderuka (eller fadderperioden), et to uker langt arrangement som er med på å bidra til en litt lettere start på studiet. 

Fadderuka tar plass rett etter immatrikuleringen ved NTNU, og er legendarisk i Trondheims studentkultur. Det er nå ikke så rart, ettersom det er to uker med mye moro, nye venner og masse eventyr. Disse to ukene er til for stifte nye bekjentskaper, bli kjent på campus og ikke minst bli trygg på omgivelsene du skal tilbringe de neste årene i.

For studier ved Gløshaugen arrangeres fadderuka av de respektive linjeforeningene for hvert studie. For matematikk- eller fysikkstudenter er dette Linjeforeningen Delta, altså oss!

Vi som er faddere for Delta gleder oss grenseløst til å ta imot det nye studentkullet 2018.

 

Vil du ha en mer detaljert oversikt over dagene? Da kan du lese Deltas egen Fadderspesial, skreddersydd for dere som starter på studiet i 2018! Og det beste av alt? Du kan laste den ned som pdf-fil, og kan enkelt få oversikten lett tilgjengelig i lomma.

Fadderspesial 2018

 

 

FAQ: 

 • Hva er Kom-i-gang-dagen?
  Mandag 13.08 arrangeres Kom-i-gang-dagen fra 10-15. Det vil da være stands rundt omkring på Gløshaugen fra f.eks SiT, Tekna, AtB og linjeforeningene. Delta stiller opp denne dagen med vafler og kaffe, samt en egen omvisning på kontoret vårt. Kontoret ligger i første etasje i Realfagbygget, ved utgangen mot sentralbygget og midterste del av Gløshaugen. Her er det bare å komme dersom det er noe du skulle lure på eller bare har lyst på noe å spise.

 

 • Hva må man gjøre for å bli med på fadderperioden?
  Dere må melde dere på påmeldingen linket ovenfor, eller møte opp under informasjonsmøtet på immatrikuleringsdagen 14. august. Dette er grunnet de nye personvernreglene som følge av GDPR, og ettersom vi gjerne vil sikre deres egen sikkerhet under fadderperioden vil vi trenge kontaktinformasjonen deres. Utenom dette – ingenting!

 

 • Hva om jeg ikke er tilstede på tirsdagen?
  Dersom du ikke har mulighet til å komme på immatrikuleringsdagen, og heller ikke får registrert deg på nett, kan du også registrere deg på hvilken som helst dag under fadderperioden. Bare snakk med en av fadderne i grønn t-skjorte, så ordner vi dette!

 

 • Hva er ‘studentergalla’?
  Flere arrangementer gjennom året har kleskode “studentergalla”. Da tar vi studenter på oss de fineste klærne vi eier. For gutter vil det som oftest si dress, og for jenter en litt pen kjole. Det er altså viktig å få med seg finstasen til Trondheim!

 

 • Hvor kan jeg få mer informasjon om linjeforeningen og hva som skjer der?
  Du kan like vår facebookside og bli medlem i vår facebookgruppe! Her vil vi kontinuerlig legge ut info om ting som skjer. Her kan du også lese litt om noen av de kule tingene du kan engasjere deg i.

 

 • Wow, det virker kult å engasjere seg i linjeforening! Kan alle være med?
  JA! I Delta er det en rett for alle medlemmer å få være med i minst en komité. Studentfrivilligheten er det som gjør Trondheim til Norges desidert beste studentby, så det å engasjere seg anbefales! Om du vil støtte Delta litt ekstra kan du også gi oss din grasrotandel fra Norsk Tipping!

 

Om du lurer på noe mer, ikke nøl med å ta kontakt! Du kan få kontakt med oss på facebooksiden vår eller på e-post til faddersjef@gmail.com.

 

Kull 2017

Kull 2016

 

Kull 2015

 

Kull 2014