Komiteer

ArrKom

Har du lyst til å bli med på å forme det sosiale livet i Delta?

Hvert år står arrangementskomitéen for syv store arrangementer: Immatrikuleringsball, Den Store Bærplukkerturen, Julebord, Åretur, Det Sammensatte Ball, Amazing Race, vÅrgangsfest. I tillegg arrangeres mindre arrangementer som for eksempel julekonsert med koret, bandkveld, filmkveld og førtizfesten.

Under ArrKom ligger IsoKor (koret i Delta), Deltabandet, og VinKom.

TL;DR: hvis du liker å organisere, synge, spille musikk, og/eller drikke vin, så er ArrKom komitéen for deg!

 

BedKom

Bedriftskomiteen har, som navnet tilsier, fokus mot bedrifter. Vi har ansvaret for å skaffe bedriftspresentasjoner og samhandle med de andre bedriftskomiteene på gløshaugen. Vi fungerer som et bindeledd mellom næringslivet og studentene. Våre arbeidsoppgaver inkluderer å finne relevante bedrifter, organisere og gjennomføre Bedpresser,undersøke hvor studentene våre ender opp i yrkeslivet, og finne jobber våre studenter kan søke på.

KomKom

Er du ikke helt sikker på akkurat HVA du har lyst til å gjøre i Delta, men du vet at du har lyst til å engasjere deg? Da er KomKom den rette komitéen for deg. I KomKom har du frihet til å komme med nye ideer og innspill, og mulighet til å realisere disse. KomKom er nemlig Deltas paraplykomité. Alle grupperinger og initiativ som ikke går under Linjeforeningen Deltas hovedkomiteer samles her. Vi drifter Deltakontoret, organiserer spillkvelder, driver med innkjøp og salg av Deltaeffekter i Delta$hop, og lager kaffe og vafler til sultne Deltagere. Hvis du er interessert i ølbrygging, så har vi også et ølbrygglaug som eksperimenterer og brygger fantastisk øl. Vi har også en nyopprettet turgruppe som organiserer turer i nærområdet rundt Trondheim. Her er det med andre ord noe for enhver smak. Bli med og gjør hverdagen gøyere for deg og de andre i Delta!

KvinneKom

Kvinnekomitéen er en gjeng jenter som ønsker å skape et godt miljø og engasjement blant Deltas Damer. Det er ikke så mange jenter på Deltas studieretninger, så vi gjør vårt beste for å skape en sosial gjeng med hyggelige sosiale aktiviteter og noen faglige arrangementer i løpet av året. Vi at akkurat DU søker kvinnekomiteen hvis du er motivert for å bli med å planlegge og arrangere aktiviteter for Deltas Damer, være en del av en sosial komité som har det hyggelig sammen og gjøre en innsats for at Delta skal fortsette å være en linjeforening der alle, kvinner og menn, trives og har det godt.

MedKom

Mediakomiteen er Deltas kanal ut til verden. Her kan du blant annet drive med journalistarbeid for vår egen avis, lage videoer, spille inn podcast, og finne på kule design til våre plakater og bannere. Hvis du liker å være kreativ, eller bare ha det gøy, er dette uten tvil komiteen for deg! Det er vi som setter fjes på Linjeforeningen Delta!

Avisen Δt har et arkiv for gamle utgaver.