Februar 2021

I en tid hvor koronatiltakene skifter fortere enn været i Trondheim, er det fint at noen ting fortsatt er som før. En av tingene som ikke har endret seg er at Delta slipper avis to ganger i semesteret. I hånda holder du årets første utgave av vår kjære linjeforeningsavis, og min første utgave som redaktør. Dette blir mitt sjette semester i Delta, og jeg vil tørre å påstå at jeg har hatt god tid til å bli kjent med mange ulike komiteer i løpet av den tid. Det er ikke tilfeldig at mitt hjerte smeltet for avisa og redaksjonen, for en smartere, morsommere og mer dedikert gjeng er vanskelig å finne.

I denne utgaven har vi masse spennende artikler. Vi har et lengre matematisk bevis, og to oppfølgingsartikler til forrige utgaves artikkel om gravitasjonsbølger på Generalforsamlingen. Vi har også kastet terning på styret, prøvd oss på statistikk og Torgeir har skrevet dikt til vårt kjære kontor.

Så jeg håper du ikke lar deg lure av den litt grå forsiden. Foran deg har du godt over en time med lesestoff om Delta, fag og annet gøy som jeg tror vil falle i smak.

nb_NONO
en_USEN nb_NONO