ArrKom

Det er ArrKom som passer på at deltagere har både store og små arrangementer å dra på. Vi arrangerer alt fra flotte studenterball, som Immball, til morsomme konkurranser som Amazing Race og camp delta. Det mest tradisjonsrike festen vi arrangerer kalles vÅrgang.  En koselig vårfest, der det blir produsert hjemmelaget vin i store kvanta. Dersom du har en idé til et nytt arrangement for deltagere, eller vil være med å lage ett arrangement så er oss du må komme til!

I ArrKom har vi oppgaver som passer til alle og enhver, enten om du liker organisering, å pynte, finne morsom underholdning, eller bare finne på morsomme aktiviteter som deltagerne kan gjøre! Og hvis du er typen som liker å ha ansvar, passer det kanskje å være hovedarrangør for et arrangement. Da har du muligheten til å forme arrangementet slik du vil, i tillegg til noen andre perks. Å ha vært med i en komite som har hovedfokus på logistikk og organisering ser i tillegg veldig bra ut på en CV, i tilegg til å være ekstremt lærerikt.

I ArrKom er det et krav om at du er med å arrangere minst et arrangement i halvåret, og vi har som sagt et ganske variert tilbud, så du har mye gøy å velge i! Hvor mye du ønsker å bidra til arrangementet, er opp til deg.

Under ArrKom ligger også noen egne undergrupper og interessegrupper. Først og fremst er det koret IsoKor, og bandet Valensbandet. Disse opptrer på de fleste av Deltas arrangementer, og har ukentlige øvinger. Takket være lyd- og lysgruppa Delta Contentum får vi også ordentlig – ja, du gjettet det – lyd og lys på arrangementene våre. Liker du å lage, drikke eller se på folk som lager og drikker vin? Om svaret er ja, kanskje eller vet ikke hvordan på noen av disse spørsmålene, har vi en egen vinkjeller som lager vin. Alle disse gruppene kan du lese mer om lenger nede.

Vi håper uansett å se deg på alle arrangementene til Delta i løpet av året, enten bak, foran eller på scenen.

Undergrupper og interessegrupper

Isokor

Er du glad i å synge? Eller kanskje du vil lære deg å synge? Dersom du har en liten sanger i deg, er du hjertelig velkommen i IsoKor, Deltas eget kor. IsoKor ble grunnlagt høsten 2015 og er et blandakor, som betyr at både kvinner og menn kan være med. Vi er et lavterskelkor med første og fremste mål at folk skal kunne synge og ha det kjekt sammen, uten å føle at man må være flink til å synge for å være med og har derfor ingen opptaksprøver eller krav om tidligere musikalsk erfaring. Om du greier å lage lyd med munnen din, er du velkommen i Isokor. Om du er usikker på om dette er noe for deg, er det bare å bli med på en øvelse eller to. Det er ikke påkrevd å måtte synge på framføringene våre (som hovedsakelig er på Deltas arrangementer), men det er heller ikke så skummelt som du kanskje tror. Du står nemlig sammen med noen av de hyggeligste folkene på studiet!

Bli med på kjekke korøvelser med enda kjekkere mennesker, hvor vi synger varierte repertoar, spiser kake, og prater med medstudenter som deler din lidenskap for sang og matematikk og/eller fysikk. Vi øver torsdager klokken 18:00 i 3 timer, inkludert pauser. Etter øvelsene er det mulighet for å gå på Deltakontoret og fortsette sosialiseringen. Hvis du er interessert i å prøve og ikke vet hvor vi øver, er det bare å ta kontakt med noen i korstyret eller et annet kormedlem du møter på.

Så kort sagt, hvis du er glad i å synge og vil møte andre folk som liker å synge, bli med i IsoKor!

P.S. Nei, IsoKor er ikke et ordspill på isopor, men på sammenhengen mellom kor og en termodynamisk tilstandsendring hvor volumet holdes konstant; en isokor prosess.

Leder: Anders Tidemann, delta.isokorsjef@gmail.com

Nestleder: Sindre Vie Jørgensen, delta.isokornl@gmail.com

Dirigent: Elias Lundheim, delta.isokordirigent@gmail.com

Valensbandet

Valensbandet er Deltas husband og er ansvarlig for musikken på Deltas arrangementer. I likhet med hvordan elektroner beveger seg fritt i valensbåndet, har valensbandet fri flyt av medlemmer. Hvis du føler du har et instrument du kan bidra med eller har lyst til å lære bli med oss å jam. Du kan enten bli med å opptre på et arrangement eller bare jamme hvis du ikke vil stå på scenen. Vi har ikke noe bestemt tidspunkt vi pleier å øve, men øver når bandets medlemmer vil. Vanelighvis er det ukentlige øvinger. Vi har også mange instrumenter til disposisjon så hvis det er et instrument du har lyst til å spille eller lære som du ikke har selv, spør oss. Vi vil gjerne ha deg med på laget.

Vinkjelleren

I Vinkjelleren tøyer vi grenser i kunsten å lage vin, samt til dels å tøye grensene for definisjonen av vin. Vi lager årlig omtrentlig *kremt* liter førsteklasses (høhø) hvitvin som konsumeres av oss selv og våre fornøyde medstudenter. Denne jobben foregår som regel i mars/april, og avsluttes med en stor feiring arrangert av ArrKom. Vårt utmerkede arbeid har resultert i seks terningkast og tilbakemeldinger som “Jeg kan ikke huske å ha drukket denne vinen”, “Overraskende middelmådig” og “Jeg skal aldri drikke igjen”. Det er nok slike inntrykk som får både nye og gamle medlemmer til å gjenta samme kjøret året etter.

Vi har også mange sosiale sammenkomster. Med jevne mellomrom, arrangeres vinkvelder. Her tar alle med en flaske vin og litt snacks, også deler alle på nydelig vin. Innimellom reiser vi utenlands for å smake på druene der de produseres, og å lære mer om dem.

Interessert? Ta kontakt med en av våre ledere:

Daglig leder: Bente Johanne Bendiksen

Nattlig leder: Ole Harald Kvislen

delta.vinkjelleren@gmail.com

Usikker på om det er dag eller natt? Det er vi også.

Delta Contentum (DC)

Interessert i lyd og lys? Lyst til å sørge for at resten av foreningen ser/hører alt det fine foreningen kan by på? Frister det å torturere både publikum og konferansier med irriterende lydeffekter? Hvis du sa “ja” til ett eller flere av disse spørsmålene er du perfekt for DC! 

Delta Contentum, DC, er en nyopprettet komité for lyd- og lysteknikk i linjeforeningen. Vårt ansvar er å stille med og styre lyd- og lysutstyr på Deltas arrangementer, samt utleie av utstyr til andre foreninger.

Komiteen ledes av Deltas egen lydekspert, Ole Harald Kvislen, og jobber for øyeblikket med innkjøp av nytt utstyr og opplæring av engasjerte nybegynnere. Hver høst setter vi opp kurs, så selv om erfaring selvsagt er en fordel, er det ikke et krav. Det viktigste er derimot interesse, engasjement og et ønske om å bidra til fellesskapet. Vi er på utkikk etter få, men ivrige nye medlemmer, og spesielt noen med erfaring innen lysteknikk. Om ikke annet kommer man ofte langt med motstående tomler og en positiv holdning!

Hvis dette høres ut som noe for deg, fyll ut skjemaet i linken under etter beste evne, eller ta kontakt med leder.

https://forms.gle/KJq7NioSzofPHZUL8

Leder: Ole Harald Kvislen

delta.contentum@gmail.com

nb_NONO
en_USEN nb_NONO