KomKom

Har du lyst til å engasjere deg i Delta, men du vet ikke i hva? Bli med i Komitékomiteen, som har så mangt du kan holde på med! KomKom er de som har ansvaret for Linjeforeningskontoret sin daglige drift, slik at den allmenne Deltager kan nyte sin gratis kaffe på et ryddig kontor. Det er også KomKom som styrer Delta$hopen og utvikler nye, kule varer.

Men hvorfor heter det egentlig KomKom? Jo, dette er fordi KomKom er Delta sin paraply-/samlingskomité, som betyr at vi har alt mulig av underkomiteer. Vi har VaffKaff som selger billige, hjemmelagde vafler til sultne studenter utenfor kontoret. Vi har Trondheims BESTE studentbryggelaug, kåret i 2019. TurKom arrangerer turer og utendørsaktiviteter for medstudentene, hvor Turgruppen Telta er faste deltakere. Dessuten arrangeres det stadig vekk spillkvelder, malekurs og andre koselige lavterskelarrangementer i regi av CosKom. I tillegg til alt dette har vi nylig også opprettet en lavterskel samtalegruppe for studenter som skulle trenge å prate med noen; VelKom. Og dette er ikke alle engang, vi har noe for alle! Så kom, kom og bli med i KomKom!

E-mailer:
KomKomsjef: komkomsjef@gmail.com
KomKom nestleder: delta.komkom.nestleder@gmail.com
Delta$hoputvikler: deltashoputvikler@gmail.com

Underkomiteer og interessegrupper

CosKom

CosKom står for en del av de mindre arrangementene i Delta, men er fortsatt ganske viktige. Vi arrangerer blant annet spillkvelder annenhver uke og en filmkveld iblant. Malekurs, juleverksted og perlekveld er også noe av det vi har gjennomført tidligere. CosKom er også kjent for å ha de beste møtene fylt med te, kaffe kjeks og kosedyr. Alt i alt er CosKom der for å gi alle deltagere et avbrekk fra den travle studieverdagen.

Våren 2019 arrangerte CosKom sitt første malerkurs. Dette ble en stor suksess, med mange fine malerier.

E-post: delta.cosesjef@gmail.com

NoenKom

Har du noen gang hatt en oppgave som burde gjøres, men du finner intet tilgjengelig fagkyndig personell? Kanskje du ønsker å utføre et banebrytende vitenskapelig forsøk, men du mangler frivillige? Muligens du bare ønsker å ta en ettermiddagsøl, men alle dine venner er opptatt med ‘’viktigere’’ ting? Frykt ikke mer! Alle disse problemene har en åpenbar løsning. NoenKom fikser alt det som noen burde fikse! Med vårt patenterte Noenskjema™ trenger du kun beskrive ditt problem, så får du svar fra oss innen to uker. Deretter vil en av våre medlemmer løse problemet slik du beskrev det. Men vent, det kommer mer! Vi i NoenKom vil også herved invitere deg til vårt verdensberømte* jubileum/julebord ved IKEA Leangen i slutten av November. NoenKom venter ditt påmeldingsskjema i spenning!

Et av NoenKom sine tradisjonsrike Generalforsamlingen lokalisert på IKEA. Har ble NoenKom sine statutter diskutert, og kantina tømt for mat.

Noen på Facebook: https://www.facebook.com/NoenKom/
E-post: delta.noen@gmail.com

Deltas Bryggelaug

For de som er glade i øl, har Delta et eget bryggelaug å by på! Hvert semester brygger og drikker denne komitéen sitt eget hjemmebrygget øl, hvor øltypen som brygges bestemmes av medlemmene. Du tenker kanskje at hjemmelaget øl må være gøy å brygg, men smaker det godt? Vel, for å si det slik: hvert år arrangeres det en konkurranse mellom alle bryggelaugene på Gløshaugen om hvilket øl som er best, og i 2019 gikk Deltas Bryggelaug seirende ut av konkurransen! Så man kan med trygghet si at Deltas Bryggelaug kan en ting eller to om bryggekunsten

Vår hjemmelagde håndverkskunst er virkelig noe annet enn en lunken Tuborg, så hvis du er glad i godt øl og har lyst til å prøve noe nytt, er bryggelauget virkelig å anbefale! Det er både gøy, sosialt og lærerikt, og så smaker det meget godt! Alle medlemmer av Delta er hjertelig velkomne, men det forventes at alle bidrar etter beste evne og deltar på brygging gjennom semesteret

Delta Bryggelaug sine tre først brygg. Og til høyre ser du bryggesjefen sin ølvott.

E-post: deltabryggelaug@gmail.com

VaffKaffKom

Har du noen gang tatt deg selv i å fundere over hvordan Deltagere overlever studiehverdagen, tømmermenn, og likevel klarer å bli ferdig med både bachelor, master og doktorgrader? Vel, såklart er dette et gnagende spørsmål du fortjener et svar på. Det er et magisk, sort gull i flytende form som gjør dette mulig: Kaffe. «Men, hva i all verden!», sier du til deg selv, «Det blir dyrt å kjøpe kaffe i så mange semester fremover!». Der tar du heldigvis feil. Ikke i Delta! Her finner du et åpent kontor og gratis kaffe hver eneste dag. Gratis?! Ja! Vi er en komité som består av ivrige deltagere som lager vafler og selger dem til en billig penge til både Delta og andre studenter som vandrer rundt på Realfagbygget. Alt overskuddet av dette salget går fantastisk nok til å supplere Delta-kontoret med utømmelige mengder kaffe, slik at vi og alle deltagere fremover kan nyte en gratis kopp kaffe for å overleve livets harde skole sammen. Bli med og redd en medstudent ved å lage vafler.

Et av VaffKaffKom sine mange vaffelsalg, hvor sultne studenter få gratis kaffe til vaflene.

E-post: delta.vaffkaffsjef@gmail.com

The Bookwormhole

Bokklubben til Delta arrangerer månedlige møter der vi snakker om bøker og koser oss på de fjongeste vis. På våre møter er det kun interesse for lesing, bøker og et ønske om å Delta som skal til for at du er velkommen.

De fleste møtene handler ikke om en spesifikk bok: vi tar med det vi leser for tiden og forteller de andre om det, leser litt, snakker om litteratur generelt og tar med bøker vi ønsker å låne bort til andre Deltagere. På noen møter i løpet av året diskuterer vi en spesifikk bok vi har stemt fram. Vi er også interessert i å arrangere nye typer arrangementer fremover og er åpne for innspill og ideer dersom du har noen ønsker for fremtidige møter.

Alle møtene våre er lavterskel og til tross for at du nok får mer ut av noen av møtene dersom du har lest boken vi snakker om, er du alltid velkommen! Om dette ikke er nok til å overtale deg til å komme på et møte, pleier det også å være hjemmelagde kaker/kjeks og kakao/te på alle møtene våre.

Informasjon om tid og sted for møtene våre kan du finne på følgende seder:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/2027934820557283/
Deltakalenderen: https://www.deltahouse.no/kalender/

nb_NONO
en_USEN nb_NONO