KvinneKom

 

I 2014 ble det opprettet en ny komité i Delta, med utgangspunkt i å styrke samholdet og øke deltakelsen blant kvinnene i linjeforeningen. 5 år senere ser vi en enorm framgang, men vi prøver fortsatt å gjøre det enda bedre. Jobben vår er å skape et godt sosialt miljø for jentene på matte og fysikk. Det blir stadig flere jenter som studerer realfag, men det er fortsatt slik at det er en betydelig større andel gutter som studerer innenfor linjeforeningen Delta sine studieprogram. Denne komiteen arrangerer små og store arrangementer i løpet av semesteret, og våre overordnede mål er å skape et godt sosialt miljø innad blant jentene, og å få flere jenter til å engasjere seg i linjeforeningen.

Er du kreativ? Er du arbeidsom? Er du glad i å arrangere sammenkomster? Er du glad i planlegging? Er du pratsom og sosial? Har du lyst til å gjøre linjeforeningen Delta til et hyggeligere sted, både for kvinner og menn? Da bør du melde deg inn i KvinneKom. Vi er en relativt liten gjeng, så alle medlemmene har ganske stor innflytelse på hvordan året legges opp. Vi har 3-4 møter i semesteret hvor vi planlegger fremtidige arrangementer og eventuelt diskuterer andre tiltak vi ønsker å få til. Deretter utnevnes 1 eller flere personer til å ta ansvar for et spesielt arrangement. Ved hjelp stiller flere medlemmer opp. Arbeidet er sosialt, og man blir godt kjent med de andre medlemmene i komiteen. Arrangementene våre strekker seg mellom alt fra små møter hvor vi driver med håndarbeid, til større arrangementer med foredrag og mat. Noen arrangementer er faglig retta, andre er kun sosiale. Spørsmål kan rettes til: delta.kvinnekomsjef@gmail.com. Nedenfor ser du noen bilder fra tidligere arrangementer. Flere bilder ligger på linjeforeningens instagram: @linjeforeningendelta.

Andre tilbud for jenter i linjeforeningen Delta:

Denne kvelden var det felles middag, vi spiste taco. Kvelden ble avsluttet med karaoke.
Bartenderkurs: to av jentene i Delta hadde lært å lage drinker på Studentersamfundet, og deretter lærte de det bort til oss.
Bartenderkurs: to av jentene i Delta hadde lært å lage drinker på Studentersamfundet, og deretter lærte de det bort til oss.
Octoberfeast: Med så mye gresskar i butikken måtte vi jo bare prøve ut noen nye oppskrifter.
Denne våren prøvde vi ut speedfriending, med hjelp fra Delta Utenriks. Møt nye folk, lær et nytt navn, og prat med noen du kanskje har sett i gangen, men aldri helt har fått sjansen til å slå av en prat med.
nb_NONO
en_USEN nb_NONO