MedKom

Er du kreativ av natur? Enten du vil utfordre deg selv på nye og spennende områder eller bare ønsker å ha det gøy med medstudentene dine har du uansett kommet til riktig sted! Mediakomitéen, også kjent som MedKom, er Deltas kanal ut til omverdenen, og er en essensiell del av linjeforeningens drift og studentenes trivsel. Som medlem i MedKom kan du prøve deg som journalist og tekstforfatter, regissør, skuespiller, grafisk designer, håndverker, IT-guru og mye mer! Her vil du bli bedre kjent med LaTeX som format, og ikke minst få tilgang til en rekke av industriens beste redigeringsprogrammer for alt fra fotografi og digital kunst til lyd, animasjon og film. I MedKom er det virkelig kun kreativiteten som setter grenser!

Bli med i MedKom og skap historie! Push deg selv ut av komfortsonen og sett ditt unike særpreg på Deltas ansikt utad.

Underkomiteer og interessegrupper

Redaksjonen Δt

Delta har selvfølgelig en egen linjeforeningsavis, nemlig Δt, og navnet taler for seg selv. Dersom du er av typen som klør i fingrene når du ser en tom LaTeX-mal, eller som heller vil tilbringe tiden din på å sikle over de nydeligste grafer fremfor de kjedelige midtsidebildene i Vi menn, ja da bør du bli med i redaksjonen Δt! Her produseres det alt fra kompliserte matematiske bevis og dyptgående teori om atomklokker, til tulleartikler om algebraisk struktur i det norske språket. To ganger i semesteret samles de nye artiklene, utgaven trykkes og deles ut til medstudenter for den nette sum av $latex e^{\i \pi} + 1$ kroner.

Dessuten har Δt en helt spesiell posisjon i Delta. Det er nemlig den eneste underkomitéen som er beskyttet av Deltas statutter. Linjeforeningsavisa vår har allerede laget et navn for seg selv ved å være den eneste avisa på NTNU, og kanskje i verden, som utarbeides eksklusivt i LaTeX. Hvert år sender vi inn våre beste artikler og eksemplarer til Gullblekka, som er linjeforeningenes svar på Pulitzerprisen, rett her i Trondheim! Der har vi tidligere år vunnet ærestittel som NTNUs mest nerdete avis, og det er vi i grunn ganske stolte av.

E-post: delta.redaksjonen@gmail.com

Podcasten Δp

Δp er Deltas egen podcast. Én gang i uken møtes ivrige talenter som planlegger og spiller inn nye episoder annenhver gang. Episodene fylles med alt fra svar på innsendelser til gøyale gameshow. Om du enten liker å skravle om alt og ingenting, eller redigere lyd og sette sammen episoder er Delta p podcasten for deg.
Ta kontakt i dag, eller bare møt opp på neste møte så kanskje nettopp du kan bli Delta ps nye podcaststjerne!

E-post: deltapodcasting@gmail.com

Følg podcasten på Facebook!

Videogruppa Δv

Er du glad i god film? Forguder du verkene til filmhistoriens mestre som Hitchcock, Kubrick og Tarkovsky? Har du sett samtlige av IMDbs top 250? Da har du nok ingenting i Δv å gjøre. Setter du derimot pris på å produsere innhold av både høy og lav terskel, og å ha det utrolig gøy i mellomtiden er Δv definitivt noe for deg. Vi produserer alt fra inspirerende promovideoer for deltaarrangementer til useriøse sketsjer av eget initiativ. I komitéen kan man bidra med det meste, som å skrive morsomme manus, spille banale karakterer og å redigere det hele sammen til et ferdig produkt. Hos oss kan du gjøre hva du vil med ressursene vi har tilgjenglig, så her vil dine gode idéer vil bli til virkelighet!

E-post: delta.videosjef@gmail.com

Sjekk ut vår YouTube-kanal

Design

Om du også syns det er fint å få bruke dine kreative sider ved siden av et svært teoretisk studie, så er Designkomitéen for deg. I Design fins det en givende jobb som passer til alle, uavhengig om du har drevet med noen som helst form for kunst siden ungdomsskolen eller ikke. Du kan skape noe digitalt, som ved å bl.a. designe logoer, plakater og bannere til Deltas fantastiske arrangementer. Det er også muligheter for å jobbe med mer vanlig håndverk; tidligere har vi eksempelvis sydd gardiner og reparert Deltas ærverdige fane. Ingen forkunnskaper eller kompetanse kreves for å delta i Design, for du trenger å kunne kommer du til å lære! Om du er nysgjerrig på design, interessert i å lære mer om å bruke Photoshop, ønsker å bli flinkere til å sy, eller om du bare vil lage memes så er du uansett svært velkommen hos oss i Design!

E-post: delta.designsjef@gmail.com

KomIT

KomIT (uttales “commit”) er Deltas interessegruppe for alt av IT. Enten det gjelder Deltas nettside, diverse elektroniske systemer på kontoret eller hva som helst annet teknisk så er dette gruppen som tar seg av det. Hvis du liker å programmere eller bygge elektriske dingser så er dette gruppen for deg. Likte du ITGK? Bli med.

E-post: delta.websjef@gmail.com

Radiumteateret

nb_NONO
en_USEN nb_NONO