Nominer noen til Infinitesimalordenen

Da er det på tide å starte med å tenke seg til de man synes har gjort en helt uten om det vanlige mengde med arbeid for Linjeforeningen Delta for nå åpnes det nemlig for å sende inn nominasjoner av medlemmer av Infinitesimalordenen!
Så om du vet om noen som passer til en av de to beskrivelsene under så send inn en nominasjon på mail til: delta.leder@gmail.com

1. Ridderskap: En som blir utnevnt til Ridder av Infinitesimalordenen er en som har gjort et større enn vanlig fortgjenelsesfult arbeid for Delta, Deltagere og studenter i matematikk eller fysikk.
Frist her er lørdag 27. februar.

2. Offiser: For å bli utnevnt til Offiser av Infinitesimalordenen kreves det at man enten allerede er utnevnt et Ridderskap for å deretter jobbe videre med å fremme Linjeforeningen Delta sitt arbeid.Man kan også bli utnevnt til Offiser uten å allerede være ridder, men da krves det at personen har gjort seg særskilt bemærket med å fremme matematikken eller fysikkens sak.
Frist her er lørdag 13. februar.

Ps. Husk å gi en god beskrivelse av hva personen du nominerer har gjort i nominasjonen, ettersom det ikke er sikkert at alle i Styret er like skjent til alt arbeidet vedkommende har gort.

nb_NONO
en_USEN nb_NONO