Styremøter og div

I år har Deltastyret møter på tirsdager* kl 16 i oddetallsuker! Styremøtene er der vi diskuterer saker om foreningen og planlegger ting som skal gjøres. Hvis du har en sak du ønsker skal tas på et styremøte kan det sendes til delta.leder@gmail.com seinest midnatt lørdag før møtet du vil det skal tas opp på, og om du ønsker å være til stede selv under saken så er det også mulig.
(*to unntak, men samme frist vil gjelde)

Hva er en styremøtesak?

En sak kan være det meste, noe du tenker bør endres eller innføres, eller bare noe du mener vi bør være obs på. Er du usikker på om noe skal tas med Styret så er det bare å spørre meg eller noen andre i Styret og så hjelper vi med å finne det ut.
Et godt forslag vil alltid møtes med enten “det er smart, sånn kan vi gjøre!” eller “her er hvorfor det ikke gjøres sånn…”.

Det er alltid sterkt oppfordret til å si ifra om problemer og ønsker i foreningen

Hvis du har en tilbakemelding eller varslingssak du vil gi anonymt så har vi skjemaer i facebookbeskrivelsen og på deltahouse.no for dette.

Referater

Referatene fra styremøtene publiseres en uke etter møtet, både fysisk på kontoret (mappe under bordet) og som pdf i denne mappa på deltadriven: https://drive.google.com/drive/folders/142LwuIWB-LPaiX0exb2x6fHSBGtnX11W?usp=sharing
Å lese møtereferater er den beste måten å få med seg hva Styret gjør og bestemmer for foreningen, og gir deg mulighet til å gi innspill på saker!

Forrige
Forrige

Har du ønsker om nettsida?