Delta fotball

Ønsker du et lite avbrekk fra lesesalen? Kanskje har du stående et par fotballsko som ikke er helt utslitt ennå? Eller kanskje du bare liker å spille fotball og treffe medstudenter? Uansett er du velkommen til å bli med i Delta FK. Vi har ingen ferdighetskrav, men det er fint om du klarer å gå på egenhånd.

Delta FK er fotballklubben til linjeforeningen Delta. Vi spiller i 7dentligaen, en egen studentliga for syverfotball. Bli med i facebook-gruppen vår, eller send oss en mail for å få siste nytt angående treningstidspunkt.

Halvårsrapport sesongen 2015-2016

7dentligaen ble startet opp nå i høst av studenter ved NTNU. Etter å ha spilt i vanlig bedriftserie i en årrekke, var det et sterkt ønske blant flere av linjeforeningene som spilte 7’er fotball å ha en egen liga. Bedriftserien gikk fra vår til høst, noe som var ugunstig for studentlag, og en liga styrt på studentenes premisser kom frem som en bedre løsning. Kampene spilles på Eberg Kunstgress, og det blir god stemning når folk kommer og heier!
Et Delta FK med en stor andel nye spillere denne høsten har så langt sparket godt fra seg i ligaen. Etter en pangåpning mot Pareto, gikk vi på et sviende nederlag mot lektorene over gangen, før vi merket oss at uttrykket “hovmod står for fall” ikke har dukket opp uten grunn, da Hybrida snudde 3-0 til 3-5.

Det ble truet med både sparking av trener og kasting av styret, men etter disse to fadesene har Delta FK aldri sett seg tilbake, og smadret det som har vært av motstand. Verken produktdesignere, sosiologer eller utvekslingsstudenter har hatt noe å stille opp med, selv om utvekslingsstudentene har prøvd seg to ganger. Når vi nå går inn i vinterpausen ligger vi på en solid fjerdeplass, og besitter også ligaens toppscorer: Pål Fossnes!

Vi skal jobbe hardt for å fortsette å prege den øvre delen av tabellen når vi sparker igang igjen til våren, og er alltid åpne for nye medlemmer!

Tabell sesongen 2015/2016

Du finner oss på:
http://www.facebook.com/groups/122391447874648/
http://7dentligaen.blogspot.no/p/delta-fk_2.html
Eller du kan kontakte oss på mail:
delta.fotball@gmail.com

nb_NONO
en_USEN nb_NONO