Fadderperioden 2017

Hvert år publiserer vi en fadderutgave av vår avis. Les mer og last ned fadderspesialen her

Fadderperioden er et to uker langt arrangement som tar plass etter immatrikuleringen ved NTNU. Fadderperioden i Trondheim er legendarisk med god grunn. To uker med moro, nye venner og masse eventyr. Disse to ukene er til for stifte nye bekjentskaper, bli kjent på campus og ikke minst bli trygg på omgivelsene du skal tilbringe de neste årene i.

Fadderperioden for studier ved Gløshaugen arrangeres av de respektive linjeforeningene for hvert studie. For matematikk- eller fysikkstudenter er dette Linjeforeningen Delta!

Vi, faddere i Delta, gleder oss masse til å ta imot kullet 2017!

FAQ: 

-Hva er Kom-i-gang-dagen?
Mandag 14.08 arrangeres Kom-i-gang-dagen fra 10-15. Det vil da være stands rundt omkring på Gløshaugen fra f.eks SiT, Tekna, AtB og selvfølgelig linjeforeningene! Delta stiller med vafler og omvisning på kontoret vårt. Her kan du stikke innom om du lurer på noe eller bare har lyst på en vaffel og en kopp kaffe.

-Hva må man gjøre for å bli med på fadderperioden?
Ingenting! I løpet av opplegget på tirsdag 15.08 plukker vi faddere dere opp og deler dere inn i faddergrupper!

-Hva om jeg ikke er tilstede på tirsdagen?
Vi som planlegger fadderperioden har kontaktinformasjon til alle nye studenter, og vil gjøre så godt vi kan for at alle skal Delta!

-Hva er ‘studentergalla’?
Flere arrangementer gjennom året har kleskode studentergalla. Da tar vi studenter på oss de fineste klærne vi eier. For gutter vil det si dress, og for jenter en litt pen kjole. Det er altså viktig å få med seg finstasen til Trondheim!

-Hvor kan jeg få mer informasjon om linjeforeningen og hva som skjer der?
Du kan like vår facebookside og bli medlem i vår facebookgruppe! Her vil vi kontinuerlig legge ut info om ting som skjer. Her kan du også lese litt om noen av de kule tingene du kan engasjere deg i.

-Wow, det virker kult å engasjere seg i linjeforening! Kan alle være med?
JA! I Delta er det en rett for alle medlemmer å få være med i minst en komité. Studentfrivilligheten er det som gjør Trondheim til Norges desidert beste studentby, så det å engasjere seg anbefales! Om du vil støtte Delta litt ekstra kan du også gi oss din grasrotandel fra Norsk Tipping!

Om du lurer på noe mer, ikke nøl med å ta kontakt! Du kan få kontakt med oss på facebooksiden vår eller på e-post faddersjef@gmail.com.

Kull 2016

 

Kull 2015

 

Kull 2014