Fadderperioden 2019

Hei, og velkommen som ny student i Delta!

Denne siden vil oppdateres etterhvert som informasjon om fadderperioden kommer, så følg med gjennom sommeren.

Som ny student vil du oppleve utrolig mye nytt, blant annet hvordan der er å studere, hvordan studentkulturen er, det å bo alene, og mye annet. Med dette kommer mye informasjon, som kan være tungt i starten. Derfor arrangerer vi fadderuka, et to uker langt arrangement som bidrar sosialt til en litt lettere start på studiet.

Fadderperioden starter rett etter immatrikuleringen ved NTNU, og er en viktig del av studentkulturen her i Trondheim. Disse to ukene byr på mye moro, konkurranse, teamarbeid og ikke minst gode muligheter til å få nye venner. Denne perioden arrangeres for at du skal kunne bli bedre kjent med linjeforeningen, campus og byen du skal bli kjent med, og for at du skal kunne føle deg tryggere i dine omgivelser.

Fadderne i Delta 2019 gleder seg utrolig mye til å ta i mot dere nye studenter, og forhåpentligvis gi dere en god start på studiet ditt her i Trondheim!

Om du lurer på noe mer, ikke nøl med å ta kontakt! Du kan få kontakt med oss på facebooksiden vår eller på e-post til faddersjef@gmail.com.

Kull 2017

Kull 2016

Kull 2015

Kull 2014