Fadderperioden 2020

Hei, og velkommen som ny student i Delta!

For å bli med på Deltas fadderperiode kan du melde deg på dette skjema. Dette gjør at vi kan sende ut informasjon og ha oversikt over hvem som kommer. Dette er nødvendig på grunn av smittevern. For å lese mer om smittevern i fadderperioden har vi laget en infoside som beskriver dette, hva som skjer i fadderperioden og litt diverse.

Fadderperioden til Delta er to morsomme uker, med et godt utvalg av arrangementer; rebusløp, fester, idrettsdager, spillkvelder m.m. Fadderutvalget vårt har jobber hardt og lenge for å få til disse dagene, og de gleder seg masse til å være med dere under disse to ukene. Under begge ukene vil det holdes konkurranser, som kan gi poeng. Den faddergruppen med flest poeng i slutten av fadderperioden vinner, og det er en premie..

Som ny student vil du oppleve utrolig mye nytt, blant annet hvordan det er å studere, hvordan studentkulturen er, det å bo alene, og mye annet. Med dette kommer mye informasjon, som kan være tungt i starten. Derfor arrangerer vi fadderuka, et to uker langt arrangement som bidrar sosialt til en litt lettere start på studiet.

Fadderperioden starter rett etter immatrikuleringen ved NTNU, og er en viktig del av studentkulturen her i Trondheim. Disse to ukene byr på mye moro, konkurranse, teamarbeid og ikke minst muligheter til å få nye venner. Denne perioden arrangeres for at du skal kunne bli bedre kjent med linjeforeningen, campus og byen du nå skal bo i, og for at du skal kunne føle deg tryggere i dine omgivelser.

Fadderne i Delta 2020 gleder seg utrolig mye til å ta i mot dere nye studenter, og forhåpentligvis gi dere en god start på studiet her i Trondheim!

Om du lurer på noe mer, ikke nøl med å ta kontakt! Du kan få kontakt med oss på facebooksiden vår eller på e-post til faddersjef@gmail.com.

Kull 2019

[Bilde kommer]

Kull 2018

Kull 2017

Kull 2016

Kull 2015

Kull 2014

nb_NONO
en_USEN nb_NONO