Komiteer

ArrKom

Arrangementskomitéen arrangerer alt fra store ball, den tradisjonelle Åreturen og diverse fester, til kule bandkvelder og koselige filmkvelder. I tillegg ligger også Isokor og Valensbandet, linjeforeningens kor og band, under ArrKom.

BedKom

Bedriftskomiteen har, som navnet tilsier, fokus mot bedrifter. De har ansvaret for å skaffe bedriftspresentasjoner og å samhandle med de andre bedriftskomiteene på Gløshaugen. BedKom fungerer som et bindeledd mellom næringslivet og studentene, og deres arbeidsoppgaver inkluderer blant annet å finne relevante bedrifter, organisere og gjennomføre Bedpresser, undersøke hvor Deltas studenter ender opp i yrkeslivet, og finne relevante jobber for Deltas studenter.

KomKom

Er du ikke helt sikker på akkurat HVA du har lyst til å gjøre i Delta, men du vet at du har lyst til å engasjere deg? Da er KomKom den rette komitéen for deg. I KomKom har du frihet til å komme med nye ideer og innspill, og muligheten til å realisere disse. KomKom er nemlig Deltas paraplykomité. Alle grupperinger og initiativ som ikke går under Linjeforeningen Deltas hovedkomiteer samles her. KomKom er de som drifter Deltakontoret, organiserer spillkvelder, driver med innkjøp og salg av Deltaeffekter i Delta$hop, og lager kaffe og vafler til sultne Deltagere. Hvis du er interessert i ølbrygging, så har de også et ølbryggelaug som eksperimenterer og brygger fantastisk øl. I tillegg har de en nyopprettet turgruppe som organiserer turer i nærområdet rundt Trondheim. Her er det med andre ord noe for enhver smak. Bli med og gjør hverdagen mer interessant for deg og de andre i Delta!

KvinneKom

Kvinnekomitéen er en gjeng jenter som ønsker å skape et godt miljø og engasjement blant Deltas Damer. Det er ikke så mange jenter på Deltas studieretninger, så KvinneKom gjør sitt beste for å skape både en sosial og faglig gjeng av kvinner, blant annet gjennom å arrangere egne arrangement spesielt for Deltas damer, samt engasjere seg i annen aktivitet i linjeforeningen. Hvis du er motivert for å bli med å planlegge og arrangere aktiviteter for Deltas Damer, være en del av en sosial komité og gjøre en innsats for at Delta skal fortsette å være en linjeforening for alle, kvinner og menn, så bør du søke KvinneKom!

MedKom

Mediakomiteen er Deltas kanal ut til verdenen. I MedKom driver man blant annet med journalistikk for Deltas egen avis, lager videoer, spiller inn podcast, og finner på kule design for ulike plakater og bannere. Dersom du liker å være kreativ, eller bare ønsker å ha det gøy, er dette uten tvil en komité for deg! Det er MedKom som er med på å sette ansikt på Linjeforeningen Delta.
Deltas avis, Δt, er også gratis å lese og har et arkiv for gamle utgaver. I tillegg kan man finne podcasten Δp på linjeforeningens Youtube-kanal.

FagKom

Fagkomiteen arrangerer kollokvier og skriver kompendier til relevante fag for studiet.