Komiteer

ArrKom

Arrangementskomiteen er komiteen som sørger for at Deltagerne i Delta kan delta på alle mulige slags arrangementer. Av faste arrangementer har vi Immball, Julebord, Åretur, Det Sammensatte Ball/Primtallsjubileum, vÅrgang og 17. mai frokost. I tillegg har det blitt arrangert Amazing race, Camp Delta og Escape room, og mer! Har akkurat DU lyst til å være med å lage minst én av disse arrangementene eller lage et helt nytt arrangement, og du liker å pynte, finne underholdning, promotere eller bare selve prosessen av å lage et arrangement er ArrKom komiteen for deg! Av undergrupper i ArrKom finnes Deltas band, Valensbandet, Deltas kor, Isokor, og en teknisk gruppe, “Delta Contentum”, forkortet til DC, der du kan lære om lyd og lysteknikk.
Om noe av dette høres interessant ut, søk ArrKom!

BedKom

Bedriftskomiteen har, som navnet tilsier, fokus mot bedrifter. De har ansvaret for å skaffe bedriftspresentasjoner og å samhandle med de andre bedriftskomiteene på Gløshaugen. BedKom fungerer som et bindeledd mellom næringslivet og studentene, og deres arbeidsoppgaver inkluderer blant annet å finne relevante bedrifter, organisere og gjennomføre Bedpresser, undersøke hvor Deltas studenter ender opp i yrkeslivet, og finne relevante jobber for Deltas studenter.

KomKom

Er du ikke helt sikker på akkurat HVA du har lyst til å gjøre i Delta, men du vet at du har lyst til å engasjere deg? Da er KomKom den rette komitéen for deg. I KomKom har du frihet til å komme med nye ideer og innspill, og muligheten til å realisere disse. KomKom er nemlig Deltas paraplykomité. Alle grupperinger og initiativ som ikke går under Linjeforeningen Deltas hovedkomiteer samles her. KomKom er de som drifter Deltakontoret, organiserer spillkvelder, driver med innkjøp og salg av Deltaeffekter i Delta$hop, og lager kaffe og vafler til sultne Deltagere. Hvis du er interessert i ølbrygging, så har de også et ølbryggelaug som eksperimenterer og brygger fantastisk øl. I tillegg har de en nyopprettet turgruppe som organiserer turer i nærområdet rundt Trondheim. Her er det med andre ord noe for enhver smak. Bli med og gjør hverdagen mer interessant for deg og de andre i Delta!

KvinneKom

Selv om flere og flere jenter velger realfaglige utdanninger, er det forsatt en betydelig større andel gutter enn jenter i Delta. Derfor har vi Kvinnekomitéen! Vi er en engasjert gjeng som ønsker å tilrettelegge for et godt miljø for jentene i Delta. I løpet av året arrangerer vi både store og små, faglige og sosiale events. Målet er at Deltas Damer skal få sjansen til å bygge nettverk i Delta og at de skal trives på studiet. Dersom du er glad i å møte nye folk og har kreative ideer, så vil vi gjerne ha deg med på laget. Komiteen er liten, så man blir en veldig god og trygg gjeng, og man får være med og aktivt gjøre linjeforeningen til en triveligere plass for både kvinner og menn. Se bilder fra våre tidligere arrangementer på instagram @linjeforeningendelta

MedKom

Mediakomiteen er Deltas kanal ut til verdenen. I MedKom driver man blant annet med journalistikk for Deltas egen avis, lager videoer, spiller inn podcast, og finner på kule design for ulike plakater og bannere. Dersom du liker å være kreativ, eller bare ønsker å ha det gøy, er dette uten tvil en komité for deg! Det er MedKom som er med på å sette ansikt på Linjeforeningen Delta.
Deltas avis, Δt, er også gratis å lese og har et arkiv for gamle utgaver. I tillegg kan man finne podcasten Δp på linjeforeningens Youtube-kanal.

FagKom

FagKom er komiteen for de som er litt over gjennomsnittet glad i fag. FagKom består idag av en liten, men aktiv, gjeng som arbeider for å få alle nye og gamle gjennom sitt faglige semester. Det innebærer å arrangere kollokvier, eksamensforelesninger og lage kompendier som støtteliteratur til spesiellt førsteklassefag. Det som kjennetegner en person i FagKom er et ønske om å dele kunnskapen man har opparbeidet seg i fag på NTNU eller andre steder.