Styret 2020

Leder

Torgeir Aambø

Hva får du om du krysser en obsessiv interesse for matematikk, en øl, og et ønske om at studietiden til alle i Delta skal være så bra som mulig? Jo da får du noe som ligner på Torgeir. Han begynte på NTNU samme år som Panama dokumentene ble lekket på nettet og har siden prøvd å forstå alle matematikkens hemmeligheter og mysterier. Da Torgeir først startet på BMAT ble han gjennom fadderperioden kjent med Delta. Foreningen besto av folk som var endel over gjennomsnittet interessert i matematikk og fysikk, så det å få seg studievenner ble automatisk mye enklere.

Etter drøye tre år med verv og aktivitet i Delta hadde han lyst til å begi seg ut på det øverste og tyngste vervet man kan ha i Delta, nemlig leder. Etter å ha vunnet valget på generalforsamlingen med “stor” margin, sitter han nå på toppen av et fantastisk styre som skal sammen geleide Delta opp og frem gjennom 2020.

Nestleder

Ole Martin Edstrøm

Som 19 dro Ole Martin fra Oslo til den lille byen Trondheim for å ta et årsstudium matematikk. Der lærte han tre ting: matte var for spennende til å bare ha det i et år, at Trondheim ikke var så lite, men heller at Oslo var for stort og han lærte å kjenne gjengen ved navn Linjeforeningen Delta.

Etter over to år med ulike verv i Delta hovedsakelig sentrert i Komitékomiteen skal nå Ole Martin by seg ut på vervet som Nestleder for hele linjeforeningen. Iløpet av året håper han på å bli mer og mer glad i poteter, ettersom han skal få utført en hau av potetarbeid.

Økonomisjef

Elias Klakken Angelsen

Sånn cirka rett etter slaget på Stiklestad, altså omtrent 1999, ble Elias født i vårt kjære Nidaros.
Lekene for småbarn her til lands var sjelden annet enn tomme glassflasker av edle dråper Dahls, så familien emigrerte raskt til det vakre vestlandet (les: Ålesund).
Ute i sjøsprøyten fant Elias kjærligheten til matematikken (og trehundredeogsjuogtjue andre ting), og veien var dermed kort til NTNU og matematikkstudiene. Hans mange interesser gjorde at Delta-livet passet helt kurant, ettersom det var mange tilbud i Delta som virket interessante. Hvis noe er interessant, mener Elias at det burde prøves, noe som resulterte i mange verv og mange fag.

Etter et par svippturer innom blant annet BedriftsKomiteen, IsoKor, Realfagsdagene, Realfagsrevyen og mer (mye mer), er Elias nå økonomiansvarlig i linjeforeningen. Dette innebærer å skrive flerfoldige søknader for å få penger, føre regnskap og holde kontroll på Deltas økonomi.
Som regel er dette en artig jobb, men ikke når man skal bruke penger, ettersom dette svir kraftig i et sunnmørshjerte.

Faddersjef

Martinius Synstad Simonsen

Etter et par år med om og men, kavet Martinius seg fra et slags år med markedsføringsledelse på BI Oslo til Fysikkstudiet her i Trondheim. Nå liker han best å tro at han ikke har mye BI igjen i blodet. En ting er uansett sikkert: Da Martinius begynte studiet av både deltas fadderperiode, og Fysikkstudiet, var han hjemme. Med en lidenskap for alle de fantastiske og fargerike personlighetene i Delta, håper han å sørge for at ingen av årets fadderbarn går glipp av mulighetene linjeforeningen byr på.

ArrKomsjef

A. William Mariadason

William ble født i 1999 i en “liten” by i sør-India. Etter ca. et halvt år orket han ikke varmen lenger, så han flyttet til Norge. Som en flink stereotypisk inder, drømte han om å bli programvareutvikler (ikke helt “Tech Support”). Dessverre strakk ikke stereotypien seg til skolebenken, så han sneik seg til NTNU via ÅMAT og byttet raskt alle faga sine.

Han ble uansett værende i Delta hvor han ble lurt inn i ArrKom. Et år senere ble han benket til nestleder i ArrKom, og vipps så stilte han som arrkomsjef.

Bedkomsjef

Iacob Fleischer Nedreaas

Iacob er både styrets største og minste medlem. Han er 195 cm høy, men er den eneste i styret født på 2000-tallet. Han kom rett fra videregående skole i Oslo. Han lærte fort hvordan han skulle overleve tilstanden som fysikkstudent. Og er klar til å gi den samme informasjonen til Deltas fremtidige medlemmer. Iacob er en selverklært Marvel-fanatiker, så hvis du enten vil ha noen å se den neste Marvel-filmen med eller noen å snakke med om teorier, så må du slå av en prat med Iacob.

I tillegg til å være en aktiv fysikkstudent, har Iacob tatt på seg flere verv en vanlig førsteklassing skal klare. Der et av disse vervene er BedKomSjef. Der skal han trygle og be arbeidslivet om å inkludere Deltas studenter. Allikevel kan du ofte finne Iacob på kontoret.

FagKomsjef

Mathias Pavely Nødtvedt

Da Mathias var 18 reiste han mot Trondheim for å lære kul fysikk. Men fysikk i verdens beste studentby var ikke alltid planen. Mathias skulle egentlig til Bergen for å bli arkitekt, men etter en sommerferie til eksotiske Trondheim ble skutas kurs raskt endret. Og med fysikk på førstevalg og matematikk på andrevalg ble Linjeforeningen Delta i nær rekkevidde.

Som fagsjef har Mathias ansvaret for at det er kompendium, kollokvier og andre faglige tilbud for matte- og fysikkstudenter i Delta. Når Mathias ikke er å finne på et av NTNUs leseareler er han som oftest på en kort joggetur eller godt planta i sofaen med en god film og en bolle med popcorn i armkroken.

InKomsjef

Natalie Short Olsen

Etter tre år på forskerlinja visste Natalie at fysikk var det hun skulle studere, og etter et år på folkehøyskole gikk turen endelig til Trondheim, hvor hun ble godt tatt imot av Linjeforeningen Delta. Natalie forsto fort at Deltagere er noen fantastiske mennesker, og at det var blant disse folka hun følte seg hjemme. Delta hadde mye å by på, med mange koselige folk og gode muligheter til å bli inkludert. Inkludering var det som viste seg å være det viktigste, etter det å delta da selvfølgelig. Med et semester som leder for Delta Utenriks, hvor inkludering av de internasjonale studentene ble satt i fokus, fant Natalie ut at dette var veldig givende arbeid og noe hun ville fortsette med. Etter opprettelsen av InKom, var dette en fantastisk mulighet for å kunne fortsette arbeidet med inkludering.

KomKomsjef

Kasper Voogt Arvesen

Kasper ble født i 1998 under en nokså gjennomsnittlig sommer i Stavanger. Hvor fin denne byen egentlig er vet han dessverre ikke ettersom han flyttet til Østlandet drøye tre uker senere. De neste 20 årene ble brukt på å snuble seg litt frem og tilbake til han til slutt falt inn over dørkarmen til Deltakontoret. Som ny student på fysikkstudiet ble han raskt kjent med både menneskene og vervene Delta hadde å by på, og han følte seg raskt hjemme i linjeforeningen.

Som leder av Komkom er Kasper sin oppgave å passe på at kontoret er et trivelig sted å være, holde orden på lageret, og hjelpe underkomiteene innad i Komkom med å opprettholde sin daglige drift.

Medkomsjef

Natalie Sønsthagen Eliassen

Natalie kommer fra Bjørkelangen, også kjent som gokk, en bygd hun har bodd i nesten hele sitt liv. Med en gang videregående var slutt dro Natalie til Trondheim, hvor hun fort fant ut at Delta er mer enn bare en gresk bokstav. Det gikk ikke mange dagene før hun bestemte seg for at hun ville ha verv i denne fantastiske linjeforeningen. Ulempen med Delta var at det var for mye å velge i, så Natalie startet i femtegir og har bare akselerert siden.

Etter litt over ett år med ulike verv både i og utenfor Delta har Natalie nå endt opp med å bli leder for mediakomiteen, og skal som tidligere MedKomsjefer prøve sitt beste å oppnå MedKom sin skjebne om verdensherredømme.

Tidligere styrer

Styret januar - desember 2019

Leder: Michelle Angel, Nestleder: Michael Nilsen, Økonomiansvarlig: Simen Vaeng, ArrKomsjef: Bente Bendiksen, BedKomsjef: Jostein Gjesdal, Faddersjef: Natalie Eliassen, Fagsjef: Torgeir Aambø, MedKomsjef: Eskil Dybvik, KomKomsjef: Ole Martin Edstrøm, KvinneKomsjef: Nora Aasen

Styret januar 2018 - desember 2018

Leder: Michelle Waaler Nestleder: Jørgen Taule Økonomiansvarlig: Lars Sæle ArrKomsjef: Michelle Angell BedKomsjef: Jørgen Juel Faddersjef: Katrine Langvik Fagsjef: Magnus Ringerud MedKomsjef: Vegard Undheim KomKomsjef: Michael Nilsen KvinneKomsjef: Julie Berg

Styret januar - desember 2017

Leder: Patrick F. Jacobsen Nestleder: Ole Martin G. Kringlebotn Økonomiansvarlig: Lars Sæle ArrKomsjef: Jørgen Taule BedKomsjef: Jørgen Juel Faddersjef: Sindre Brattegard Fagsjef: Magnus Ringerud MedKomsjef: Michelle Waaler KomKomsjef: Kaja Eriksen KvinneKomsjef: Karen Leirset (01.01.17-25.05.17), Lise Millerjord (25.05.17-31.12.17)

Styret januar – desember 2016

Leder: Thale Lund Ness Nestleder: Patrick F. Jacobsen Økonomiansvarlig: Håkon Pedersen ArrKomsjef: Ole Harald Kvislen BedKomsjef: Marte Fjelltveit Faddersjef: Lars Sæle Fagsjef: Petter Taule MedKomsjef: Lars Sivertsen KomKomsjef: Ole Martin G. Kringlebotn KvinneKomsjef: Hannelore Olsen

Styret september – desember 2015

Leder: Marte Stalsberg Nestleder: Thale Lund Ness Økonomiansvarlig: Elise Wright Knutsen ArrKomsjef: Martine Andersen BedKomsjef: Petter Taule MedKomsjef: Simon A. Solheim KomKomsjef: Patrick F. Jacobsen KvinneKomsjef: Margrethe Stølen Skår

Styret februar – september 2015

Leder: Per-Dimitri B. Sønderland Nestleder: Bendik Deraas Økonomiansvarlig: Elise Wright Knutsen ArrKomsjef: Thale Lund Ness BedKomsjef: Petter Taule MedKomsjef: Simon A. Solheim KomKomsjef: Patrick F. Jacobsen KvinneKomsjef: Kjerstin Skarpnes Faddersjef: Marte Stalsberg

Styret oktober 2014 – februar 2015

Leder: Per-Dimitri B. Sønderland Nestleder: Bendik Deraas Økonomiansvarlig: Eirik Myrvoll-Nilsen ArrKomsjef: Vala Marie Valsdóttir BedKomsjef: Esten Kyrkjebø Redaktør: Frode Thorsen Børseth KomKomsjef: Patrick F. Jacobsen KvinneKomsjef: Kjerstin Skarpnes

Styret februar – oktober 2014

Leder: Oscar Hansen Federl Nestleder: Fredrik Storehaug Økonomiansvarlig: Eirik Myrvoll-Nilsen ArrKomsjef: Vala Maria Valsdóttir BedKomsjef: Kristian Reed FagKomsjef: Ståle Toften Redaktør: Frode Thorsen Børseth Faddersjef: Per-Dimitri B. Sønderland Kjelleransvarlig: Jone Valen Trovåg Kontorsjef: Sara Rolfsøn

Styret oktober 2013 – februar 2014

Leder: Oscar Hansen Federl Nestleder: Fredrik Storehaug Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie ArrKomsjef: Tord Berge BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen FagKomsjef: Ståle Toften Redaktør: Frode Børseth Websjef: Ole Steinar Skrede Kjellersjef: Jone Valen Trovåg Kontorsjef: Sara Rolfsøn

Styret april 2013 – oktober 2013

Leder: Jone Valen Trovåg Nestleder: Vegard Stenhjem Hagen Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie ArrKomsjef: Tord Berge BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen FagKomsjef: Fredrik Storehaug Redaktør: Hans Olav Hatlem Faddersjef: Oscar Hansen Federl Websjef: Ole Steinar Skrede Kjellersjef: Guri Haugen Aardal Kontorsjef: Mina Young Pedersen

Styret september 2012 – april 2013

Leder: Jone Valen Trovåg Nestleder: Vegard Stenhjem Hagen Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie ArrKomsjef: Oscar Hansen Federl BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen FagKomsjef: Fredrik Storehaug Redaktør; Hans Olav Hatlem Websjef: Ole Steinar Skrede Kjellersjef: Guri Haugen Aardal Kontorsjef: Mina Young Pedersen

Styret april 2012 – september 2012

Leder: Jone Valen Trovåg Nestleder: Ingeborg Berg Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie ArrKomsjef: Oscar Hansen Federl BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen FagKomsjef: Karl Oskar Sletten Websjef: Vegard Stenhjem Hagen Faddersjef: Kristoffer Berg Kjellersjef: Guri Haugen Aardal

Styret september 2011 – april 2012

Leder: Jone Valen Trovåg Nestleder/Økonomiansvarlig: Ståle Toften Sekretær: Ingeborg Berg ArrKomsjef: Oscar Hansen Federl BedKomsjef: Marie Letnes Hallheim FagKomsjef: Karl Oskar Sletten Websjef: Vegard Stenhjem Hagen Kjellersjef: Guri Haugen Aardal

Styret høst 2010 – september 2011

Leder: Sigmund Birkeland Nestleder/Økonomiansvarlig: Elin Trondsen Sekretær: Ingeborg Berg ArrKomsjef: Eva Chantal Narum BedKomsjef: Karl Oskar Sletten FagKomsjef: Guri Haugen Aardal Websjef: Espen Sande Kjellersjef: Jone Valen Trovåg Faddersjef: Marie Letnes Hallheim

Styret høst 2009 – høst 2010

Leder: Marthe Sæther Nestleder/økonomiansvarlig: Magnus Eik Sekretær: Ole Fredrik Brevig ArrKomsjef: Eva Chantal Narum BedKomsjef: Knut Dundår Morå Websjef: Haakon Andresen Kjellersjef: Jone Valen Trovåg Faddersjef: Bent Fladmark

Styret 2001/2002

Leder: Gaute Løken Nestleder: Jan Fredrik Olsen Kasserer: Stian Wannebo Sekretær: Kristine Stokmo WebSjef: Andreas K. Evensen Styremedlem: Øystein W. Finstad Styremedlem: Thomas Andreassen Styremedlem: Tormod A. M. Egeland

nb_NONO
en_USEN nb_NONO