Styret 2020

Leder

Ole Martin Edstrøm

Ole Martin kom opp til Trondheim og NTNU som 19 år med det store målet om å bruke et år med matte til å finne ut hva han hadde lyst til å studere. Svaret fikk han etter bare å ha tilbrakt et halvt år med å lære mye kul ny matematikk, så våren 2018 søkte han overgang til BMAT for å deretter starte på en master i matematikk. Gjennom fadderperioden og et år i Trondheim ble Ole Martin også kjent med Linjeforeningen Delta igjennom komitéarbeid og n kopper kaffe på linjeforeningskonroret sammen med andre Deltagere.

Da Ole Martin allerede hadde fått en bachelor i matematikk og tilbrakt to år i linjeforeningsstyret, bestemte han seg for å ta en ny bachelor, denne gangen i styrearbeid. Med dette stilte han nå øverst i årets fantastiske styre som skal dra Delta til nye høyder i 2021.

Nestleder

Natalie Sønsthagen Eliassen

Natalie kommer fra Bjørkelangen, også kjent som gokk, en bygd hun har bodd i nesten hele sitt liv. Med en gang videregående var slutt dro Natalie til Trondheim, hvor hun fort fant ut at Delta er mer enn bare en gresk bokstav. Det gikk ikke mange dagene før hun bestemte seg for at hun ville ha verv i denne fantastiske linjeforeningen. Ulempen med Delta var at det var for mye å velge i, så Natalie startet i femtegir og har bare akselerert siden.

Nå etter to år i styret, skal endelig Natalie blir poteten i Delta, også kalt nestleder. Med dette vervet håper hun å hjelpe linjeforeningen på flere måter, og ellers bare skrive skikkelige gode referater.

Økonomisjef

Harald Bredsand Bjerkeli

Enten det er diskusjon om ølbrygging, fysikk og matte eller friluftsliv, så har du Haralds fulle interesse. Han har surra mye rundt, og trives veldig med å ikke ha noen klar retning i livet. Etter videregående tenkte han “Hmm, jeg skal ta en liten pause fra skolen”, men en liten pause ble en lang pause, og 1 år førstegangstjeneste ble til 5 år med jobb i Forsvaret.

Etter hvert kom trangen til å bli teoretisk utfordret tilbake, hvor fysikk i Trondheim hørtes veldig interessant ut. Det tok ikke lang tid før han fant kjærligheten for Linjeforeningen Delta. Etter å ha vært innom verv i InKom, KomKom og diverse økonomiroller, ble han valgt til økonomisjef. Vervet går ut på å sørge for at Delta drives på en økonomisk fornuftig måte.

Faddersjef

Andrine Haugdal

Andrine kom rett til Trondheim etter videregående i Telemark, klar for å dykke ned i all den fysikken og matematikken hennes hjerte måtte ønske. Det å flytte til ett nytt sted langt hjemmefra, uten kjentfolk, under en global pandemi virka ganske håpløst, men heldigvis var fadderuka der og introduserte henne til Delta! Der møtte hun en gjeng med nerder som finner på alt slags mulig rart sammen, og hun skjønte at i Delta kunne hun DELta (get it?). Desperat etter å slippe å kjede seg under korona’n meldte hun seg opp i alt for mange komiteer, og har brukt mer tid fysisk på campus i deltamøter enn i forelesning. Det ble visst ikke nok, så da valgte hun å bli faddersjef også, og hun håper nå å kunne gjøre sitt for å gi nye studenter en fantastisk start på studielivet.

ArrKomsjef

Viktor Mikalsen

Viktor er oppvokst langt mot nord i en liten bygd kalt Tjongsfjord. Han måtte tidlig ut av fuglereiret, og flyttet hjemmefra allerede som 16 åring for å gå på videregående skole. Etter tre år i Bodø ble neste stopp fysikkstudiet i Trondheim, hvor han nå jobber med å fullføre bacheloren i fysikk før han går løs på å ta en bachelor i matte til høsten.

Helt fra han kom til Trondheim og snubla inn på Delta-kontoret før fadderperioden egentlig var i gang, har linjeforeningen betydd mye for hans studietid her. Etter å ha innehatt verv i både KomKom, Arrkom, JubKom og gjort litt arbeid for Fagkom, ble han valgt til leder av Arrkom nå i høst. I denne stillingen er det hans ansvar å sørge for at de flotte arrangementene til Delta blir gjennomført, samt hjelpe Arrkom sine interessegrupper og underkomiteer der det trengs.

Bedkomsjef

Espen van Beuzekom

Espen vokste opp i Rogaland. Hele livet budde han på Tau, Norges vakreste bygd. Her gikk han på Strand VGS og fant ut han hadde en interesse for omtrent alt. Siden det ikke finnes noen universiteter på Tau måtte han dessverre flytte vekk i 2020. Han bestemte seg for å reise til Trondheim for å studere ved NTNU. Her søkte han inn på alle salgs forskjellige studier og håpte å komme inn på minst et av dem. Heldigvis kom han inn på førstevalget Bachelor i Fysikk hvor han ble kjent med NTNUs beste linjeforening, Delta.

Gjennom noen tilfeldigheter i fadderuka ble Espen vevert inn i Bedriftskomiteen til Delta. Det tok ikke lang tid før han ble valgt til leder. Nå skal han fikse jobber til Deltas medlemmer og vise alle at det finnes mange interessante karrieremuligheter for Fysikk- og Mattestudenter.

FagKomsjef

Jørgen Bakkeng

Jørgen er født og oppvokst i Lørenskog. Etter videregående ble det et år i jobb og et år i militæret før kursen ble satt mot Trondheim og NTNU. Kom ikke inn på førstevalget og litt tilfeldig endte han opp med fysikk og i Delta. Etter det har han ikke angret et sekund.

Som fagsjef har Jørgen ansvaret for at det er kompendium, kollokvier og andre faglige tilbud for matte- og fysikkstudenter i Delta.

InKomsjef

Natalie Short Olsen

Etter tre år på forskerlinja visste Natalie at fysikk var det hun skulle studere, og etter et år på folkehøyskole gikk turen endelig til Trondheim, hvor hun ble godt tatt imot av Linjeforeningen Delta. Natalie forsto fort at Deltagere er noen fantastiske mennesker, og at det var blant disse folka hun følte seg hjemme. Delta hadde mye å by på, med mange koselige folk og gode muligheter til å bli inkludert. Inkludering var det som viste seg å være det viktigste, etter det å delta da selvfølgelig. Med et semester som leder for Delta Utenriks, hvor inkludering av de internasjonale studentene ble satt i fokus, og et år som leder av InKom, fant Natalie ut at dette var veldig givende arbeid og noe hun ville fortsette med. Nå på sitt andre år som leder av InKom, er Natalie fortsatt glad for å kunne jobbe videre med inkludering.

KomKomsjef

Kasper Voogt Arvesen

Kasper ble født i 1998 under en nokså gjennomsnittlig sommer i Stavanger. Hvor fin denne byen egentlig er vet han dessverre ikke ettersom han flyttet til Østlandet drøye tre uker senere. De neste 20 årene ble brukt på å snuble seg litt frem og tilbake til han til slutt falt inn over dørkarmen til Deltakontoret. Som ny student på fysikkstudiet ble han raskt kjent med både menneskene og vervene Delta hadde å by på, og han følte seg raskt hjemme i linjeforeningen.

Som leder av Komkom er Kasper sin oppgave å passe på at kontoret er et trivelig sted å være, holde orden på lageret, og hjelpe underkomiteene innad i Komkom med å opprettholde sin daglige drift.

Medkomsjef

Herman Høgseth Haavind

Det tok hele 21 år før Herman bestemte seg for å studere og valget falt da på Trondheim. Før han flyttet tilbrakte han mye av tiden sin i Kristiansand hvor livet besto av å drive med langrenn og generelt bare å vokse opp. Etter videregående kjente han behovet for et år uten skole, men en tur i forsvaret med innrykk i januar gjorde det til to.

Da tiden var kommet til å velge studie var det egentlig elektroingeniør som var planen, men da det ikke gikk helt i boks ble det heller fysikk i delta og her har han trivdes så langt. Han har faktisk trivdes så bra at han valgte å engasjere seg og etter ett år som redaktør endte han da opp som medkomsjef.

Tidligere styrer

Styret januar - desember 2020

Leder: Torgeir Aambø, Nestleder: Ole Martin Edstrøm, Økonomisjef: Elias Klakken Angelsen, Faddersjef: Martinius Synstad, ArrKomsjef: A. William Mariadason, BedKomsjef: Iacob Fleischer Nedreaas, FagKomsjef: Mathias Nødtvedt, InKomsjef: Natalie Short Olsen, KomKomsjef: Elisabet Maria Myrstad (januar – juni), Kasper Voogt Arvesen (juli – desember), MedKomsjefNatalie Sønsthagen Eliassen

Styret januar - desember 2019

Leder: Michelle Angel, Nestleder: Michael Nilsen, Økonomiansvarlig: Simen Vaeng, ArrKomsjef: Bente Bendiksen, BedKomsjef: Jostein Gjesdal, Faddersjef: Natalie Eliassen, Fagsjef: Torgeir Aambø, MedKomsjef: Eskil Dybvik, KomKomsjef: Ole Martin Edstrøm, KvinneKomsjef: Nora Aasen

Styret januar 2018 - desember 2018

Leder: Michelle Waaler Nestleder: Jørgen Taule Økonomiansvarlig: Lars Sæle ArrKomsjef: Michelle Angell BedKomsjef: Jørgen Juel Faddersjef: Katrine Langvik Fagsjef: Magnus Ringerud MedKomsjef: Vegard Undheim KomKomsjef: Michael Nilsen KvinneKomsjef: Julie Berg

Styret januar - desember 2017

Leder: Patrick F. Jacobsen Nestleder: Ole Martin G. Kringlebotn Økonomiansvarlig: Lars Sæle ArrKomsjef: Jørgen Taule BedKomsjef: Jørgen Juel Faddersjef: Sindre Brattegard Fagsjef: Magnus Ringerud MedKomsjef: Michelle Waaler KomKomsjef: Kaja Eriksen KvinneKomsjef: Karen Leirset (01.01.17-25.05.17), Lise Millerjord (25.05.17-31.12.17)

Styret januar – desember 2016

Leder: Thale Lund Ness Nestleder: Patrick F. Jacobsen Økonomiansvarlig: Håkon Pedersen ArrKomsjef: Ole Harald Kvislen BedKomsjef: Marte Fjelltveit Faddersjef: Lars Sæle Fagsjef: Petter Taule MedKomsjef: Lars Sivertsen KomKomsjef: Ole Martin G. Kringlebotn KvinneKomsjef: Hannelore Olsen

Styret september – desember 2015

Leder: Marte Stalsberg Nestleder: Thale Lund Ness Økonomiansvarlig: Elise Wright Knutsen ArrKomsjef: Martine Andersen BedKomsjef: Petter Taule MedKomsjef: Simon A. Solheim KomKomsjef: Patrick F. Jacobsen KvinneKomsjef: Margrethe Stølen Skår

Styret februar – september 2015

Leder: Per-Dimitri B. Sønderland Nestleder: Bendik Deraas Økonomiansvarlig: Elise Wright Knutsen ArrKomsjef: Thale Lund Ness BedKomsjef: Petter Taule MedKomsjef: Simon A. Solheim KomKomsjef: Patrick F. Jacobsen KvinneKomsjef: Kjerstin Skarpnes Faddersjef: Marte Stalsberg

Styret oktober 2014 – februar 2015

Leder: Per-Dimitri B. Sønderland Nestleder: Bendik Deraas Økonomiansvarlig: Eirik Myrvoll-Nilsen ArrKomsjef: Vala Marie Valsdóttir BedKomsjef: Esten Kyrkjebø Redaktør: Frode Thorsen Børseth KomKomsjef: Patrick F. Jacobsen KvinneKomsjef: Kjerstin Skarpnes

Styret februar – oktober 2014

Leder: Oscar Hansen Federl Nestleder: Fredrik Storehaug Økonomiansvarlig: Eirik Myrvoll-Nilsen ArrKomsjef: Vala Maria Valsdóttir BedKomsjef: Kristian Reed FagKomsjef: Ståle Toften Redaktør: Frode Thorsen Børseth Faddersjef: Per-Dimitri B. Sønderland Kjelleransvarlig: Jone Valen Trovåg Kontorsjef: Sara Rolfsøn

Styret oktober 2013 – februar 2014

Leder: Oscar Hansen Federl Nestleder: Fredrik Storehaug Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie ArrKomsjef: Tord Berge BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen FagKomsjef: Ståle Toften Redaktør: Frode Børseth Websjef: Ole Steinar Skrede Kjellersjef: Jone Valen Trovåg Kontorsjef: Sara Rolfsøn

Styret april 2013 – oktober 2013

Leder: Jone Valen Trovåg Nestleder: Vegard Stenhjem Hagen Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie ArrKomsjef: Tord Berge BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen FagKomsjef: Fredrik Storehaug Redaktør: Hans Olav Hatlem Faddersjef: Oscar Hansen Federl Websjef: Ole Steinar Skrede Kjellersjef: Guri Haugen Aardal Kontorsjef: Mina Young Pedersen

Styret september 2012 – april 2013

Leder: Jone Valen Trovåg Nestleder: Vegard Stenhjem Hagen Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie ArrKomsjef: Oscar Hansen Federl BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen FagKomsjef: Fredrik Storehaug Redaktør: Hans Olav Hatlem Websjef: Ole Steinar Skrede Kjellersjef: Guri Haugen Aardal Kontorsjef: Mina Young Pedersen

Styret april 2012 – september 2012

Leder: Jone Valen Trovåg Nestleder: Ingeborg Berg Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie ArrKomsjef: Oscar Hansen Federl BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen FagKomsjef: Karl Oskar Sletten Websjef: Vegard Stenhjem Hagen Faddersjef: Kristoffer Berg Kjellersjef: Guri Haugen Aardal

Styret september 2011 – april 2012

Leder: Jone Valen Trovåg Nestleder/Økonomiansvarlig: Ståle Toften Sekretær: Ingeborg Berg ArrKomsjef: Oscar Hansen Federl BedKomsjef: Marie Letnes Hallheim FagKomsjef: Karl Oskar Sletten Websjef: Vegard Stenhjem Hagen Kjellersjef: Guri Haugen Aardal

Styret høst 2010 – september 2011

Leder: Sigmund Birkeland Nestleder/Økonomiansvarlig: Elin Trondsen Sekretær: Ingeborg Berg ArrKomsjef: Eva Chantal Narum BedKomsjef: Karl Oskar Sletten FagKomsjef: Guri Haugen Aardal Websjef: Espen Sande Kjellersjef: Jone Valen Trovåg Faddersjef: Marie Letnes Hallheim

Styret høst 2009 – høst 2010

Leder: Marthe Sæther Nestleder/økonomiansvarlig: Magnus Eik Sekretær: Ole Fredrik Brevig ArrKomsjef: Eva Chantal Narum BedKomsjef: Knut Dundår Morå Websjef: Haakon Andresen Kjellersjef: Jone Valen Trovåg Faddersjef: Bent Fladmark

Styret 2001/2002

Leder: Gaute Løken Nestleder: Jan Fredrik Olsen Kasserer: Stian Wannebo Sekretær: Kristine Stokmo WebSjef: Andreas K. Evensen Styremedlem: Øystein W. Finstad Styremedlem: Thomas Andreassen Styremedlem: Tormod A. M. Egeland

nb_NONO
en_USEN nb_NONO