Styret 2019

Leder

Michelle Angell

Alle fag er jo interessante, men et skilte seg fra de andre for Michelle da hun gikk på videregående: Fysikk. Det tok dog litt tid før hun turte å satse på faget der lidenskapen hennes lå. Å studere fysikk kan nemlig være både skummelt og sinnsykt kult samtidig. Da er det godt å ha et sosialt studiemiljø rundt seg, og nettopp dette oppdaget hun i Delta. Der var alle de morsomme nerdene som fant på gøyale aktiviter sammen, og som alle led av like dårlig humor. Etter vel 3 år og diverse verv i Delta var Michelle endelig klar for å gi alt av tid og arbeid til foreningen som hadde gitt henne så mye da hun først kom til Trondheim. Hun stilte derfor til leder og sitter nå i et fantastisk styre som dere kan lese mer om under. Visjonene hennes er mange, men hovedsakelig jobber hun for å skape et enda mer åpent, inkluderende og sosialt miljø for Deltas mange matematikere og fysikere. For det viktigste er jo tross alt.. å Delta!

Nestleder

Michael Nilsen

Den opprinnelige planen var at han bare skulle ta et årsstudium i matematikk mens barndomsvennene gjorde andre ting, men da traff kjærestegarantien som NTNU og Trondheim reklamrerer for. Michael møtte ikke en person men en linjeforening med navn Delta. Selv om fagene ikke var det som forførte Michael, så var den sosiale biten noe han ikke hadde møtt på tidligere.

Dermed som 3.klassing i Trondheimsstudier har Michael gradvis trappet opp vervaktiviteten sin, og sitter nå som nestleder for linjeforeningen. Allsidigheten fra tidligere stilling som KomitéKomitésjef gjør han ypperlig til potetgjøremål som kan beskrives som “typisk nestlederjobb”.

Økonomiansvarlig

Simen Vaeng

Da Simen kom til Trondheim var planen å bli maskiningeniør, men etter å ha innsett at han det ble for anvendt for ham hoppet han av og søkte seg inn på matematikkstudiet. Her møtte han Delta og bestemte seg raskt for at han ville være aktivt med i linjeforeningen, så han ble i ArrKom hvor han senere ble PØK-sjef. Men nå er han altså Økonomisjef for hele linjeforeningen som etterhvert har fått en spesiell plass i hans hjerte.

Som økonomisjef fører Simen regnskap, skriver søknader, og holder kontroll på Deltas økonomi.

ArrKomsjef

Bente Bendiksen

En ganske vanlig vinterdag i slutten av februar ble Bente født. Rett etterpå vant Norge gull i stafett i Trondheim. Dette var et av mange tegn på at Bente burde komme seg til Trondheim. Så i en alder av 20 flytta hun opp med veldig mange forventninger. Hun fant fort ut verv var noe hun hadde lyst på. Og vipps var hun med i ArrKom. Og plutselig leder av ArrKom og. I ArrKom har hun tenkt å lage mange bra arrangementer slik at deltagere har noe å gjøre på fritiden sin, og hun håper å se akkurat deg der.

Bedkomsjef

Jostein Gjesdal

Jostein kom til byen som 20åring klar for å studere informatikk, fordi noen må stå først på ventelista på fysikk… Jostein fant umiddelbart ut at han egentlig ville studere fysikk når han møtte Delta og etter å ha vokst nesen i ett år har han endelig blitt en ordentlig fysikkstudent. Han fant fort ut at han ville ha en jobb etter han var ferdig med å slite på skolebenken så han ble med i bedriftkomiteen, hvor han nå er sjef. Han er som regel å finne på en gudsforlatt lesesal eller oppned på dansegulvet.

Fagsjef

Torgeir Aambø

Torgeir er en glad trøndergutt av årgang 96 som fikk tidlig interesse for matte og realfag. Etter endt videregående skole på forskerlinja tok han et friår i militæret før han begynte på bachelor i matematiske fag på NTNU. Torgeir skjønte fort at Delta var en kul greie og ble med i Deltas band, Valensbandet. Videre gikk arbeidet inn i mediakomiteen, Realfagsdagene og FagKom før han nå styrer Deltas faglige skute. På fritiden kan Torgeir som regel sees bak et trommesett, på bordtennisrommet på matteland eller langflat i sofaen med Netflix på TVen, PCen i fanget og potetgullposen i umiddelbar nærhet.

MedKomsjef

Eskil Dybvik

En storm- og mørkfull aften ble Eskil Zuckerberg’ed ut som PR-sjef av alvene på julenissens leketøyfabrikk. Med hans banebrytende social media marketing ble Nordpolen raskt kjent som verdensledende aktør innen juleåndindustrien. Med nisselua i hånden og kull i julestrømpa skjønte han raskt at han trengte å vri seg løs fra Nissens jerngrep om sitt iskalde julemonopol. Etter årevis med rehabilitering på Macaulay Culkins klinikk for post-traumatisk julesyndrom, fant han liten fremgang i målet om å overkomme sin alvorlige pepperkakeavhengighet. Det var først da han bestemte seg for å studere fysikk ved NTNU at han fant ro i sjelen.

Likevel skulle det vise seg at sinnsroen kun var midlertidig. På tross av advarsler fra Culkin selv ble han raskt aktivt medlem av Linjeforeningen Deltas mediakomité, og før han innså hva som hadde skjedd våknet han på nachspielet etter Deltas julebord med tatoveringer av polkagriser på rumpa, pepperkakersmuler i brysthårene, og styrebånd over skulderen. Det var den hersens julepynten på kontoret som vendte ham tilbake, og med blod på tann og ild i øynene bestemte han seg for å fremme MedKoms skjebne om verdensherredømme og velte Nissens juleimperium en gang for alle.

KomKomsjef

Ole Martin Edstrøm

Som 19 dro Ole Martin fra Oslo til den lille byen Trondheim for å studere matematikk. Der lærte han tre ting: matte var for spennende til studere i kun et år, at Trondheim ikke var smått, men heller at Oslo var for stort og han lærte å kjenne gjengen ved navn Linjeforeningen Delta. Av Delta sine spillkvelder, var det få Ole Martin gikk glipp av. Og etter hvert som han gradvis ble et permanent inventar på deltakontoret bestemte han seg for å stille til KomKomsjef. Som sjef for Komitékomiteen styrer Ole Martin over mange av Delta sine underkomiteer, samt sørger han for at kontoret er en trivelig plass å være.

KvinneKomsjef

Nora Røhnebæk Aasen

Da Nora var ferdig på videregående var hun ikke helt sikker på hvor hun skulle reise videre, men ettersom matte alltid hadde vært favorittfaget fant hun ut at Trondheim var verdt å sjekke ut. Det var tydelig at hun var kommet til rett sted, ettersom hun likte både fagene og folka. Linjeforeningen Delta fikk henne til å føle seg velkommen i Trondheim, og denne følelsen ønsker Nora at alle jentene i Delta skal få oppleve. Som KvinneKom-leder kommer Nora til å jobbe for at det skal bli enkelt for jenter på studiet å komme i kontakt med hverandre og at flere jenter skal se hvor kult det er å studere matte og fysikk.

Faddersjef

Natalie Sønsthagen Eliassen

Natalie kommer fra gokk, også kjent som Bjørkelangen, en bygd hun har bodd i nesten hele livet sitt. Med en gang videregående var slutt dro Natalie til Trondheim, hvor hun fort fant ut at Delta er mer enn bare en gresk bokstav. Det gikk ikke mange dagene før Natalie bestemte seg for at hun ville ha verv i denne fantastiske linjeforeningen. Ulempen med Delta var at det var for mye å velge i, så Natalie startet i femtegir og har bare akselerert siden. Inspirert av sin egen start på studiet, vil Natalie gjør alt hun kan for å lage en like fantastisk fadderuke for årets fadderbarn, forhåpentligvis så bra at det veier opp for å lære seg epsilon/delta-beviset.

Tidligere styrer

Styret januar 2018 - desember 2018

Leder: Michelle Waaler Nestleder: Jørgen Taule Økonomiansvarlig: Lars Sæle ArrKomsjef: Michelle Angell BedKomsjef: Jørgen Juel Faddersjef: Katrine Langvik Fagsjef: Magnus Ringerud MedKomsjef: Vegard Undheim KomKomsjef: Michael Nilsen KvinneKomsjef: Julie Berg

Styret januar - desember 2017

Leder: Patrick F. Jacobsen Nestleder: Ole Martin G. Kringlebotn Økonomiansvarlig: Lars Sæle ArrKomsjef: Jørgen Taule BedKomsjef: Jørgen Juel Faddersjef: Sindre Brattegard Fagsjef: Magnus Ringerud MedKomsjef: Michelle Waaler KomKomsjef: Kaja Eriksen KvinneKomsjef: Karen Leirset (01.01.17-25.05.17), Lise Millerjord (25.05.17-31.12.17)

Styret januar – desember 2016

Leder: Thale Lund Ness Nestleder: Patrick F. Jacobsen Økonomiansvarlig: Håkon Pedersen ArrKomsjef: Ole Harald Kvislen BedKomsjef: Marte Fjelltveit Faddersjef: Lars Sæle Fagsjef: Petter Taule MedKomsjef: Lars Sivertsen KomKomsjef: Ole Martin G. Kringlebotn KvinneKomsjef: Hannelore Olsen

Styret september – desember 2015

Leder: Marte Stalsberg Nestleder: Thale Lund Ness Økonomiansvarlig: Elise Wright Knutsen ArrKomsjef: Martine Andersen BedKomsjef: Petter Taule MedKomsjef: Simon A. Solheim KomKomsjef: Patrick F. Jacobsen KvinneKomsjef: Margrethe Stølen Skår

Styret februar – september 2015

Leder: Per-Dimitri B. Sønderland Nestleder: Bendik Deraas Økonomiansvarlig: Elise Wright Knutsen ArrKomsjef: Thale Lund Ness BedKomsjef: Petter Taule MedKomsjef: Simon A. Solheim KomKomsjef: Patrick F. Jacobsen KvinneKomsjef: Kjerstin Skarpnes Faddersjef: Marte Stalsberg

Styret oktober 2014 – februar 2015

Leder: Per-Dimitri B. Sønderland Nestleder: Bendik Deraas Økonomiansvarlig: Eirik Myrvoll-Nilsen ArrKomsjef: Vala Marie Valsdóttir BedKomsjef: Esten Kyrkjebø Redaktør: Frode Thorsen Børseth KomKomsjef: Patrick F. Jacobsen KvinneKomsjef: Kjerstin Skarpnes

Styret februar – oktober 2014

Leder: Oscar Hansen Federl Nestleder: Fredrik Storehaug Økonomiansvarlig: Eirik Myrvoll-Nilsen ArrKomsjef: Vala Maria Valsdóttir BedKomsjef: Kristian Reed FagKomsjef: Ståle Toften Redaktør: Frode Thorsen Børseth Faddersjef: Per-Dimitri B. Sønderland Kjelleransvarlig: Jone Valen Trovåg Kontorsjef: Sara Rolfsøn

Styret oktober 2013 – februar 2014

Leder: Oscar Hansen Federl Nestleder: Fredrik Storehaug Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie ArrKomsjef: Tord Berge BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen FagKomsjef: Ståle Toften Redaktør: Frode Børseth Websjef: Ole Steinar Skrede Kjellersjef: Jone Valen Trovåg Kontorsjef: Sara Rolfsøn

Styret april 2013 – oktober 2013

Leder: Jone Valen Trovåg Nestleder: Vegard Stenhjem Hagen Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie ArrKomsjef: Tord Berge BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen FagKomsjef: Fredrik Storehaug Redaktør: Hans Olav Hatlem Faddersjef: Oscar Hansen Federl Websjef: Ole Steinar Skrede Kjellersjef: Guri Haugen Aardal Kontorsjef: Mina Young Pedersen

Styret september 2012 – april 2013

Leder: Jone Valen Trovåg Nestleder: Vegard Stenhjem Hagen Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie ArrKomsjef: Oscar Hansen Federl BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen FagKomsjef: Fredrik Storehaug Redaktør; Hans Olav Hatlem Websjef: Ole Steinar Skrede Kjellersjef: Guri Haugen Aardal Kontorsjef: Mina Young Pedersen

Styret april 2012 – september 2012

Leder: Jone Valen Trovåg Nestleder: Ingeborg Berg Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie ArrKomsjef: Oscar Hansen Federl BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen FagKomsjef: Karl Oskar Sletten Websjef: Vegard Stenhjem Hagen Faddersjef: Kristoffer Berg Kjellersjef: Guri Haugen Aardal

Styret september 2011 – april 2012

Leder: Jone Valen Trovåg Nestleder/Økonomiansvarlig: Ståle Toften Sekretær: Ingeborg Berg ArrKomsjef: Oscar Hansen Federl BedKomsjef: Marie Letnes Hallheim FagKomsjef: Karl Oskar Sletten Websjef: Vegard Stenhjem Hagen Kjellersjef: Guri Haugen Aardal

Styret høst 2010 – september 2011

Leder: Sigmund Birkeland Nestleder/Økonomiansvarlig: Elin Trondsen Sekretær: Ingeborg Berg ArrKomsjef: Eva Chantal Narum BedKomsjef: Karl Oskar Sletten FagKomsjef: Guri Haugen Aardal Websjef: Espen Sande Kjellersjef: Jone Valen Trovåg Faddersjef: Marie Letnes Hallheim

Styret høst 2009 – høst 2010

Leder: Marthe Sæther Nestleder/økonomiansvarlig: Magnus Eik Sekretær: Ole Fredrik Brevig ArrKomsjef: Eva Chantal Narum BedKomsjef: Knut Dundår Morå Websjef: Haakon Andresen Kjellersjef: Jone Valen Trovåg Faddersjef: Bent Fladmark

Styret 2001/2002

Leder: Gaute Løken Nestleder: Jan Fredrik Olsen Kasserer: Stian Wannebo Sekretær: Kristine Stokmo WebSjef: Andreas K. Evensen Styremedlem: Øystein W. Finstad Styremedlem: Thomas Andreassen Styremedlem: Tormod A. M. Egeland