Styret 2018

Leder

Michelle Waaler

For snart 23 år siden ble ei litta tulle født i en by ingen vet hvor er et sted langs Oslofjorden. Lite visste Michelle – som skulle bli henne døpenavn, at 19 år senere ville hun ved et uhell taste feil søknadskode inn i hennes søknad om høyere utdanning ved NTNU, Trondheim. I den tro at hun kun hadde et årsstudium i matematikk foran seg, fikk hun fort vite at det var bachelorstudiet hun hadde søkt seg inn på. Å klekke ut en utdanningsplan ble fort satt på vent da Michelle oppdaget Linjeforeningen Delta! Plutselig hadde 3,5 år flydd forbi, og resten er historie da hun nå er leder av hele linjeforeningen og tilbringer mye tid på å kaste ball med sin nestleder, drikke kaffe med de rette menneskene og legge store, ambisiøse mål for linjeforeningens videre vekst til Økonomisjefens store bekymring.

Nestleder

Jørgen Taule

Jørgen er styrets potet. Han skriver referater, formulerer ideer, og har som oppgave å fortelle folk hva de har glemt på en så hyggelig måte som han overhodet klarer. Det han håper å oppnå i løpet av et år som nestleder, er å ha det gøy, blir kjent med andre, skape nye ting, og opprettholde de viktige tradisjonene til linjeforeningen. Når Jørgen ikke driver med linjeforeningsarbeid liker han å gjøre alle de tingene han ikke rekker å gjøre på grunn av linjeforeningen.

Økonomiansvarlig

Lars Sæle

Lars kom til Trondheim i 20** og har siden vært svært aktiv i Delta. På denne tiden har han rukket å være Noen, faddersjef, økonomisjef og ikke minst bitter. Ikke bare har han hatt disse stillingene, men han har til og med klart å opprette sitt eget trossamfunn her i Delta. Det er få som vet om det, og det er enda færre som er med. Som økonomisjef har Lars styring på alt som har med tall å gjøre. Han er den som sørger for at Delta betaler penger, og som sørger for at andre betaler til Delta. Derfor er han også medlem av KKK; kneskål-knuse-kom. Matematikere og fysikere generelt er ikke gode med tall, så det er godt vi har en som Lars til å holde styr på disse tingene.

ArrKomsjef

Michelle Angell

Styrets andre Michelle heter også Michelle. Etter to år som medisinstudent og et halvt år som historiestudent flyttet hun fra Bergen til Trondheim for å studere fysikk ved NTNU. Det skulle vise seg å være vanskeligere enn hun hadde trodd, selv om fysikk og matte er de fagene hun liker aller best.

Hennes ambisjoner for Arrangementskomiteen er mange, blant annet ønsker hun å bevare de gamle tradisjonene, samtidig som nye forslag skal få en sjanse til å blomstre. På fritiden er hun nok ingen steder å finne, for hvem har vel tid til fritid når det er så mye annet gøy man kan gjøre?

Bedkomsjef

Jørgen Juel

Som 20-åring flyttet Jørgen til byen for å studere matematikk, med håp om at et arbeidsmarked i det fjerne ventet. Men det viste seg det at jo flere han snakket med jo mindre sikker ble han på at dette faktisk stemte. For hva skjer egentlig med nyutdannede matematikere og fysikere? Nei det var det ingen som visste. Så han meldte seg inn i bedriftskomiteen, for hvis det var noe som viste det så var det i alle fall dem. Men heller ikke der var det noen som visste. Så da gjensto ikke så mye mer enn å bli engasjert og forsøke å finne svar. Det ryktes at målet til BedKom for 2018 er å kunne svare på spørsmålet «Hva kan jeg bli».

Fagsjef

Magnus Ringerud

Magnus vokste opp på Toten, imellom langstrakte jorder og grønne enger, langt ifra byens kjas og mas. I motsetning til sine jevnaldrende ble han aldri fascinert av hvilke traktorer som var størst eller hvilke biler som bråket mest, og han fant fort ut at han måtte skaffe seg utdanning.
Trondheim ble målet, og da han endelig kom seg dit var Delta og matematikk egentlig et stopp på veien før han kunne begynne på Elektronisk systemdesign og innovasjon. Sjelden har vel 0.1 poeng for lite vært så positivt!
Etter å ha styrt fagskuta alene i ett år, sitter han nå på toppen av nylig etablerte FagKom og stiller økonomisjef Lars dumme spørsmål om hvordan man teller penger og fører regnskap.
Han er som regel å finne på kontoret med deltagitaren i hendene, eller på byen ikledd flytevest.

MedKomsjef

Vegard Undheim

Vegard Undheim ble født lite sted på Jæren i Rogaland som heter Undheim, som ingen vet hvor er. Derfor snakker han morsomt og kan ting om gårdsbruk som ikke mange andre fysikkstudenter kan. Foreldrene forstod nok at han ikke kom til å ta over gården da han som VG3 elev dro på fysikk olympiaden i Sveits. Der fikk han en norges-pin, som han fortsatt bærer ved festlige anledninger rett ved siden av delta-pinnen. Da han først kom til Trondheim var førsteprioritet å bo så nærme Gløshaugen som mulig. Andreprioritet var å bli videosjef i Delta, noe han ble. Men man kan ikke ta over verden uten å kontrollere alle medier! Så det neste året stilte han derfor til, og vant stillingen som MedKomsjef. Nå ligger verden for hans føtter, og ingenting, utenom kanskje økonomisjef Lars, kan stoppe ham!

KomKomsjef

Michael Nilsen

Da Michael kom til Trondheim høsten 2016 ante han ikke hva som kom i møte. Han søkte seg inn på et årsstudium i matematikk siden han ikke hadde peiling på hva han ønsket å gjøre videre etter videregående. Lite visste han om Trondheim og linjeforeningen Delta, men han fant seg fort til rette, dette mye på grunn av Delta. KomKom var komiteen han visste han ville bli med i, og deretter ble han den irriterende personen som alltids ga andre varsler på Facebook om spillkveldarrangementer annenhver uke.

Det skal sies at han ikke lengre studerer matematikk, men kjærligheten for Delta brenner fortsatt. Det gjorde så at han ville engasjere seg i linjeforeningen og hvilken bedre måte enn styrearbeid kunne dette gjøres. Så nå har han endelig en unnskyldning for å være på kontoret i stedet for å gjøre øvinger.

KvinneKomsjef

Julie Berg

Julie ble født en kald januardag i Oslo i 1994, akkurat tidsnok til å hindre moren hennes i å dra på OL-åpningsseremonien i Lillehammer (sorry mamma). Deretter fikk trønder-foreldrene det ganske travelt med å flytte tilbake til Trondheim ettersom de ikke ville ha en østlendingsdatter. Her ble hun boende i 20 år før hun dro til Toten Folkehøgskole for å studere kinesisk, deretter til Beijing. Da hun følte seg ferdig med å prute i Kina søkte hun seg inn på bachelor i matematiske fag her på NTNU. Her ble hun raskt en del av de forskjellige komiteene Delta har å by på, nå som kvinnekomitésjef. Sammen med komiteen sin jobber hun for et godt og inkluderende sosialt og faglig miljø blant kvinnene i Delta.

Faddersjef

Katrine Steen Langvik

Katrine kom til Trondheim med stor motivasjon – hun skulle være med på ALT. Allerede den første dagen sprudlet Katrine avgårde med en splitter ny «Linjeforeningen Delta»-hettegenser, fått tilnavnet «Nye Michelle Waaler» samt kommet i gang med planleggingen for Badekarpadlingen 2017. Det skulle ikke mye til for å se at Katrine hadde engasjementet inne – og nå et halvt år senere, som eneste førsteklassing i styret, er det hun som skal planlegge fadderperioden for de nye studentene til høsten.

Tidligere styrer

Styret januar - desember 2017

Leder: Patrick F. Jacobsen
Nestleder: Ole Martin G. Kringlebotn
Økonomiansvarlig: Lars Sæle
ArrKomsjef: Jørgen Taule
BedKomsjef: Jørgen Juel
Faddersjef: Sindre Brattegard
Fagsjef: Magnus Ringerud
MedKomsjef: Michelle Waaler
KomKomsjef: Kaja Eriksen
KvinneKomsjef: Karen Leirset (01.01.17-25.05.17), Lise Millerjord (25.05.17-31.12.17)

Styret januar – desember 2016

Leder: Thale Lund Ness
Nestleder: Patrick F. Jacobsen
Økonomiansvarlig: Håkon Pedersen
ArrKomsjef: Ole Harald Kvislen
BedKomsjef: Marte Fjelltveit
Faddersjef: Lars Sæle
Fagsjef: Petter Taule
MedKomsjef: Lars Sivertsen
KomKomsjef: Ole Martin G. Kringlebotn
KvinneKomsjef: Hannelore Olsen

Styret september – desember 2015

Leder: Marte Stalsberg
Nestleder: Thale Lund Ness
Økonomiansvarlig: Elise Wright Knutsen
ArrKomsjef: Martine Andersen
BedKomsjef: Petter Taule
MedKomsjef: Simon A. Solheim
KomKomsjef: Patrick F. Jacobsen
KvinneKomsjef: Margrethe Stølen Skår

Styret februar – september 2015

Leder: Per-Dimitri B. Sønderland
Nestleder: Bendik Deraas
Økonomiansvarlig: Elise Wright Knutsen
ArrKomsjef: Thale Lund Ness
BedKomsjef: Petter Taule
MedKomsjef: Simon A. Solheim
KomKomsjef: Patrick F. Jacobsen
KvinneKomsjef: Kjerstin Skarpnes
Faddersjef: Marte Stalsberg

Styret oktober 2014 – februar 2015

Leder: Per-Dimitri B. Sønderland
Nestleder: Bendik Deraas
Økonomiansvarlig: Eirik Myrvoll-Nilsen
ArrKomsjef: Vala Marie Valsdóttir
BedKomsjef: Esten Kyrkjebø
Redaktør: Frode Thorsen Børseth
KomKomsjef: Patrick F. Jacobsen
KvinneKomsjef: Kjerstin Skarpnes

Styret februar – oktober 2014

Leder: Oscar Hansen Federl
Nestleder: Fredrik Storehaug
Økonomiansvarlig: Eirik Myrvoll-Nilsen
ArrKomsjef: Vala Maria Valsdóttir
BedKomsjef: Kristian Reed
FagKomsjef: Ståle Toften
Redaktør: Frode Thorsen Børseth
Faddersjef: Per-Dimitri B. Sønderland
Kjelleransvarlig: Jone Valen Trovåg
Kontorsjef: Sara Rolfsøn

Styret oktober 2013 – februar 2014

Leder: Oscar Hansen Federl
Nestleder: Fredrik Storehaug
Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie
ArrKomsjef: Tord Berge
BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen
FagKomsjef: Ståle Toften
Redaktør: Frode Børseth
Websjef: Ole Steinar Skrede
Kjellersjef: Jone Valen Trovåg
Kontorsjef: Sara Rolfsøn

Styret april 2013 – oktober 2013

Leder: Jone Valen Trovåg
Nestleder: Vegard Stenhjem Hagen
Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie
ArrKomsjef: Tord Berge
BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen
FagKomsjef: Fredrik Storehaug
Redaktør: Hans Olav Hatlem
Faddersjef: Oscar Hansen Federl
Websjef: Ole Steinar Skrede
Kjellersjef: Guri Haugen Aardal
Kontorsjef: Mina Young Pedersen

Styret september 2012 – april 2013

Leder: Jone Valen Trovåg
Nestleder: Vegard Stenhjem Hagen
Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie
ArrKomsjef: Oscar Hansen Federl
BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen
FagKomsjef: Fredrik Storehaug
Redaktør; Hans Olav Hatlem
Websjef: Ole Steinar Skrede
Kjellersjef: Guri Haugen Aardal
Kontorsjef: Mina Young Pedersen

Styret april 2012 – september 2012

Leder: Jone Valen Trovåg
Nestleder: Ingeborg Berg
Økonomiansvarlig: Bjørnar Berge Lie
ArrKomsjef: Oscar Hansen Federl
BedKomsjef: Eirik Myrvoll-Nilsen
FagKomsjef: Karl Oskar Sletten
Websjef: Vegard Stenhjem Hagen
Faddersjef: Kristoffer Berg
Kjellersjef: Guri Haugen Aardal

Styret september 2011 – april 2012

Leder: Jone Valen Trovåg
Nestleder/Økonomiansvarlig: Ståle Toften
Sekretær: Ingeborg Berg
ArrKomsjef: Oscar Hansen Federl
BedKomsjef: Marie Letnes Hallheim
FagKomsjef: Karl Oskar Sletten
Websjef: Vegard Stenhjem Hagen
Kjellersjef: Guri Haugen Aardal

Styret høst 2010 – september 2011

Leder: Sigmund Birkeland
Nestleder/Økonomiansvarlig: Elin Trondsen
Sekretær: Ingeborg Berg
ArrKomsjef: Eva Chantal Narum
BedKomsjef: Karl Oskar Sletten
FagKomsjef: Guri Haugen Aardal
Websjef: Espen Sande
Kjellersjef: Jone Valen Trovåg
Faddersjef: Marie Letnes Hallheim

Styret høst 2009 – høst 2010

Leder: Marthe Sæther
Nestleder/økonomiansvarlig: Magnus Eik
Sekretær: Ole Fredrik Brevig
ArrKomsjef: Eva Chantal Narum
BedKomsjef: Knut Dundår Morå
Websjef: Haakon Andresen
Kjellersjef: Jone Valen Trovåg
Faddersjef: Bent Fladmark

Styret 2001/2002

Leder: Gaute Løken
Nestleder: Jan Fredrik Olsen
Kasserer: Stian Wannebo
Sekretær: Kristine Stokmo
WebSjef: Andreas K. Evensen
Styremedlem: Øystein W. Finstad
Styremedlem: Thomas Andreassen
Styremedlem: Tormod A. M. Egeland