Få styret til å gjøre dumme ting

Nå i vår har vi bestemt oss for å starte en pengedonasjon kor pengene går til å forebygge mangelsykdommer hos barn med tilskudd av A-vitamin. Linken går til gi effektiv sin nettside kor du kan donere penger. For å oppfordre til donasjon har vi bestemt oss for å utføre utfordringer sendt inn i fra dere. Vi hadde et høgt engasjement og fekk inn over 40 forslag. Vi har plukket ut 19 stk og har tenkt å gjennomfør disse med også videobevis.

Eg håper på folk har lyst å hjelpe oss å bidra til denne saken. Med 10000kr kan vi gi tilskudd til over 1000 barn og vi har som mål å samle inn i hvert fall 19000. Men husk også at vi er studenter så ikke føl på at dere må gi mer enn dere har. Om det er 10kr så har dere fortsatt gjort et bidrag for et godt formålt Om du vil lese mer om saken så kan du trykke inn på linken hvor ting står mer detaljert. (Nettsiden aksepterer vipps!!)

Vi gjør utfordringer for hvert 1000kr vi får i donasjon og jeg legger til en liste over alle utfordringene vi skal gjennomføre.

Donasjonen vil være åpen frem til DSB 16.mars

Forrige
Forrige

Gi redaksjonen inspo til avisa

Neste
Neste

Ledig stilling som studass