Gi redaksjonen inspo til avisa

Gi redaksjonen inspirasjon til avisa! Hva ønsker du å lese i de neste utgavene?

Heihei! Redaksjonen i Delta trenger inspirasjon og hjelp før skriving av neste utgave av Delta t! I den siste tiden, spesielt etter covid, har redaksjonen mistet medlemmer og delvis også motivasjonen til å skrive artikler til avisa. Dette har gjort at deadline for flere utgaver har blitt pushet lenger enn det trengs, aviser har blitt skrevet av veldig få personer, og i noen tilfeller har vi ikke fått publisert en utgave i det hele tatt.

Dette er ikke bra nok, spesielt ikke for avisa, som er en så gammel og vesentlig del av kulturen i Delta! Vi i redaksjonen trenger derfor Deltagernes hjelp for å finne ut av hva som ønskes og kan skrives til avisa.

Under ligger en spørreundersøkelse som vi i redaksjonen setter stor pris på om du svarer på, gjerne så utfyllende du kan. Dette vil være en stor hjelp til oss videre

Ønsker du å bli med i redaksjonen? Send meg en melding, så skal jeg få lagt deg til!

Ønsker du å skrive, men ikke melde deg inn i redaksjonen? Det går også fint, send meg en melding med hva du ønsker å skrive, så skal vi i redaksjonen få lagt det inn i avisa! Om du er skribent, men ikke meldt inn vil du ikke gå godene som følger med, som båndstriper og kontortilgang.

Spørreundersøkelsen:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSei0F6oX2N9jdfVhEZkwhaliMySGSoaGHL5Ea4CIhQ2iHt6sg/viewform

Forrige
Forrige

Lost and found boksen tømmes

Neste
Neste

Få styret til å gjøre dumme ting